prošli život
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Neki od nas veruju da su određene situacije samo znakovi déjà vu, ali dr. Brajan Vajs ima drugačije objašnjenje. Možda ste se nekada pitali zašto vas određene situacije ili životinje plaše, ili zašto osećate duboko poznanstvo sa nečim, a ne možete da objasnite zašto. Postoji mogućnost da su ovo tragovi iz prošlih života.

Evo nekoliko situacija koje mogu ukazivati na to da ste imali prethodne živote:

Duboko poznanstvo bez objašnjenja

Ponekad možete osećati da vam je nešto izuzetno poznato, ali ne znate zašto. Na primer, jedna pacijentkinja dr. Vajsa je doživela intenzivan osećaj anksioznosti tokom medenog meseca u Grčkoj, dok je bila mirna kada su otišli u Rim. Kada je radila regresiju sa dr. Vajsom, otkrila je da je u prošlom životu bila ubijena u staroj Grčkoj. Anksioznost koju je osećala poticala je iz tog udaljenog vremena. Ovakvi osećaji mogu biti znakovi prošlih života i često se interpretiraju kao déjà vu.

Intenzivni snovi

Ako sanjate snove koji su izuzetno realni i detaljni, to takođe može biti odraz sećanja iz prošlog života. Dr. Vajs u svojoj knjizi objašnjava da snovi mogu biti simboli koji nam pomažu da shvatimo poruke iz prošlih života. Ako se osećate kao da ste već doživeli određene situacije ili ljude iz snova, možda su to tragovi iz vaše prošlosti.

Prirodni talenti za istoriju

Ako ste u stanju da lako rešavate istorijske testove ili imate prirodan talenat za određene oblasti koje su vam nepoznate, to može ukazivati na sećanja iz prošlog života. Ako vam se neke kulture ili ljudi čine izuzetno privlačnima, ili ako brzo učite bez puno truda, možda ste već imali iskustva u tim područjima u prethodnim životima.

Prepoznavanje srodne duše

Često se dešava da putujemo kroz više života sa istim grupama duša. Ove duše mogu igrati različite uloge u svakom životu, ali suštinski su iste. Na primer, vaša prabaka može se reinkarnirati u vašu unuku. Ovakvi odnosi ne nestaju, već se nastavljaju u sledećim životima. Dr. Vajs u knjizi „Čuda se dešavaju“ opisuje kako su se duše prepoznavale iz prethodnih života, kao što je slučaj sa Mišel, čija je majka umrla dok je ona bila mala. Kasnije je saznala da su bile zajedno u srednjem veku, kao muž i žena.

Ove situacije mogu biti znakovi da su prošli životi još uvek prisutni u vašem životu i utiču na vaše osećaje i iskustva danas.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading