otac i kćerka
Foto: Printscreen/www.youtube.com/Esra Erol'da

Esra je prethodno pomogla da se pronađe Sedefina mlađa sestra Sudenaz, ali ono što je usledilo u emisiji šokiralo je sve prisutne.

Naime, Sedef je priznala da je poslednje tri godine preko lažnog profila na internetu zavodila svog rođenog oca sa ciljem da izvuče novac od njega.

Na taj način je uspela da dobije hiljade evra.

Ovu neverovatnu priču otkrila je pred svojim ocem Mehmetom, koji je bio šokiran, a u studiju je prisustvovala i majka Hulia.

Sedef nije imala reči hvale za svoje roditelje, nazivajući oca nasilnikom i optužujući ga da nije finansijski pomagao nju i njenu mlađu sestru.

Takođe je dodala da ju je otac tukao i da ga ne smatra svojim roditeljem, jer se zaljubio u devojku koju nikada nije video.

Mehmet je priznao da je imao bračnih problema i da je verovao svojoj ćerki kada mu je pokazala fotografiju žene po imenu Eda Čelikel.

Kroz komunikaciju s njom, ona je počela da traži novac, a on je na kraju "zaljubio" u nju, ne znajući da je u pitanju prevara njegove ćerke.

Mehmet je objasnio da je slab sa društvenim mrežama jer ima samo osnovnu školu.

Ova porodična drama privukla je veliku pažnju gledalaca, naročito nakon što je Sudenaz, Sedefina mlađa sestra, koja je nestala 24. avgusta, pronađena.

Dvojica muškaraca koji su bili povezani sa njenim nestankom su trenutno na slobodi, ali pod nadzorom, dok je Sudenaz predata agenciji za zaštitu dece.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading