ispovest muškarca
Foto: Printscreen/www.youtube.com/ALEN AVDIĆ

Iako je zadovoljan svojim životom, nedostajala mu je "ženska ruka."

Jednog dana, javno je rekao u emisiji kod Alena Avdića da bi voleo da se oženi, što je dovelo do toga da mu se javi žena iz Modriče.

,,Ona se javila da se upoznamo ako ja hoću. Čuli smo se jedno izvesno vreme. Došla je pred Novu godinu. Živela je u Švajcarskoj pa je došla u Modriču, tu joj je i majka, tu ima i decu. Ali ona se žalila kako će je isterati iz stana u kojem živi jer je ostala bez posla. I ja joj kažem "ajde ti dođi pa ćemo videti".

,,Nisam ni imao predstavu kakva je ona. Ja sam video njenu glavu na Fejsbuku, a kada je već došla ja nisam imao kud - rekao sam joj već da dođe.''

,,Ali ja veće žene od nje u životu nisam video. Krupnije. Tek kada je došla ja joj kažem: "Ajde, bona, kreći se, hodaj, šetaj, postaćeš invalid." I ona je malo šetala, ali kada je pao sneg nije izlazila, kaže plaši se da ne padne.''

Žena je došla u Medardovu kuću sa svim svojim stvarima, ali ubrzo je postalo jasno da nije naviknuta na život na selu.

Medard je shvatio da ona nije za seoski život i poljoprivredu, iako je radila po kući i kuvala. Nikada mu nije prigovarala zbog njegovih izlazaka s komšijama, što je cenio.

Iako su proveli gotovo godinu dana zajedno, ona se nije prilagodila seoskom životu. Bila je pasivna, nije se kretala i nije radila na otvorenom, što je bio Medardov uslov za zajednički život.

,,I jutros me je zvala. Žao joj je što je otišla, ali ja znam da se ona ne može promeniti. Moj uslov je bio da se ona više kreće, da radi napolju, ali ona to ne može. Ona se slabo kretala.'' zaključio je Medard. 

Na kraju, mirno su se rastali. Ona je otišla, rasplakala se, dok je Medard ostao smiren.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading