venčanje
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Mnogi parovi planiraju svoje venčanje mesecima unapred i često su spremni da se zaduže kako bi imali raskošnu svadbu. Međutim, Katarina iz Novog Sada i njen sadašnji suprug odlučili su da pojednostave stvari.

 

 

Par, koji inače živi u Americi, odlučio je da proslavi godišnjicu veze u Las Vegasu. Kada su doneli odluku da se venčaju, za samo dva sata postali su supružnici – bez dugog planiranja, traženja sale i velikih troškova.

Venčanje na šalteru

Posetili su matičara i, u prisustvu dva svedoka, venčali su se na šalteru, podižući desne ruke i izgovarajući bračni zavet. Katarina nije nosila venčanicu, ali je imala beli veo. "U 13h smo odlučili da se venčamo, a u 15h smo već bili u braku. Niko nas neće prevariti za salu i dekoracije!" napisala je Katarina uz video koji je brzo postao viralan, a mnogi su pohvalili njihov izbor.

"Odlično rešenje, pametan izbor"

"To je venčanje iz snova, čestitam!", "Fantastično, pametan izbor", "Totalno podržavam. Bez stresa, troškova i stotina bespotrebnih stvari", "Radije bih obišao četiri zemlje sa partnerkom nego hranio 600 ljudi koji će posle svakako ogovarati", "Čula sam da što manje drame oko venčanja, brak duže traje… Vaš će očigledno trajati zauvek!", neki su od komentara.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading