pismo
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Pisma, koja datiraju iz 1971. godine, bila su napisana rukom i poslana iz Birmingema, od izvesne Bet, Džej Vordu iz Kotgrejva.

Sing je bio duboko dirnut sadržajem pisama, toliko da nije mogao zadržati suze.

Pisma su opisana kao ljubavna prepiska dvoje mladih ljudi između maja i oktobra te godine, a Bet je u njima izražavala svoju čežnju i ljubav prema Džeju.

U svakom pismu, Bet ističe koliko joj Džej znači i da čeka trenutak kada će “zauvek biti zajedno”.

U jednom pismu piše kako joj mnogo nedostaje, dok u drugom opisuje kako je plakala nakon što su se rastali.

Bet u svakoj poruci izražava želju da zauvek budu zajedno i opisuje Džeja kao neverovatnu osobu, piše the sun. 

ljubavno pismo

www.facebook.com/Bal Singh

 

Na jednom od pisama, Sing je našao i nacrtana srca s imenima Bet i Džej, što je dodatno naglasilo emotivnu snagu ovih poruka.

Procena je da su tokom 1970-ih Bet i Džej bili tinejdžeri, između 16 i 20 godina, što znači da bi sada mogli biti u kasnim 60-im ili ranim 70-im godinama.

Sing je pokrenuo potragu preko društvenih mreža kako bi pronašao ovaj zaljubljeni par i vratio im pisma, koja predstavljaju dokaz njihove ljubavi.

Zajedno sa kolekcijom ljubavnih pisama, gospodin Sing je takođe otkrio  crteže na gipsanim pločama iza tapeta u spavaćoj sobi koju je skinuo.

Ilustracije uključuju liniju štapića zajedno sa imenima: Ras, Dona, Teresa, An, Li, Nikola, Džastin, Ričard, Džonatan i Gilli, sa jednim od srede, 30. decembra 1987. godine.

Uprkos misteriji koja stoji iza pisama, gospodin Singh je rekao da nije neuobičajeno da se u starim kućama nađu "čudni" artefakti.

Ranije je pronašao "čudne pesme" napisane na zidovima imanja u Meadovsu, području južnog Notingema.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Srešćemo se opet negde: Osnivač YU grupe o svom velikom prijatelju Bori Đorđeviću #alodnevnenovine #alo #foryou #fypシ #viraltiktok #viralvideo #boradjordjevic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading