prevara
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

To je otkrila preko prijateljice koja je videla njenog muža u kafeu s drugom ženom.

,,Imam 42 godine, a moj muž 46. Zajedno imamo sedmogodišnju ćerku i dvanaestogodišnjeg sina. Tokom braka, nikada nisam imala razloga da sumnjam u njega. Kada je počeo da dolazi kasno s posla i češće odlazi na poslovna putovanja, nisam pridavala previše značaja tome. Sve se promenilo jednog dana, kada me je nazvala prijateljica.'' započela je svoju ispovest ova žena. 

,,Videla je mog muža u kafeu sa drugom ženom. U početku nisam želela da verujem, ali kada sam ga suočila sa time, ostao je bez reči. Po izrazu njegovog lica odmah sam znala da je istina.'' rekla je ona, a o tome je pisao i The Sun.

Kada ga je suočila s tim, muž je priznao prevaru, ali je molio za oproštaj, i ona mu je odlučila dati drugu šansu. Mesecima su radili na svom odnosu i činilo se da se situacija popravlja.

Međutim, novi šok je usledio kada se ljubavnica njenog muža pojavila na vratima njihovog doma, trudna i noseći njegovo dete.

prevara

Foto: Shutterstock

 

,, Mesecima smo radili na našem odnosu i konačno se vraćali na pravi put. Ali, onda je usledio novi šok. Jednog dana, na vratima našeg doma pojavila se ona - ljubavnica mog muža. Bila je vidno trudna.''

,,Srce mi je potonulo jer sam odmah znala šta to znači. Sada se suočavam sa najtežom odlukom u životu. Volim svog muža, ali ideja da će imati dete s drugom ženom me razara. Osećam se potpuno izgubljeno.'' istakla je ova žena.

Internet savetnica joj je preporučila da vodi iskren razgovor s mužem kako bi rešili svoje probleme i pažljivo razmotrili kako će izgledati njihova budućnost u svetlu ove nove stvarnosti.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading