muž pomaže ženi
Foto: Printscreen/www,tiktok.com/anjos_do_resgate

 Na snimku se vidi kako muž dolazi kući, primećuje da njegova žena ima temperaturu, preuzima brigu o bebi i šalje je da se odmori.

On zatim sređuje kuću, brine o deci i proverava da li je sve u redu.

Njegov gest je izazvao oduševljenje na društvenim mrežama, naročito među ženama koje su pohvalile njegovu posvećenost i brigu.

Mnogi komentari su isticali da je ovo primer ljubavi i podrške koju bi svaki muškarac trebalo da pokaže svojoj partnerki.

Posebno je dirljiv trenutak kada njihov sin, videvši očevo ponašanje, donosi čašu vode i zaogrće majku ćebetom, pokazujući kako deca uče iz primera svojih roditelja.

Usledili su brojni komentari i pohvale za brižnog supruga koji je pomogao svojoj ženi dok je bila bolesna, iako ona pomoć nije ni tražila.

@anjos_do_resgate Marido ajuda nas tarefas da casa para que sua esposa doente possa descansar ♥️🙏 #ajuda #jesus #amor #exemplo #cena #viral #fypシ゚ ♬ som original - Anjos Do Resgate

,,Svaka čast! Ima tretman kao princeza!''

,, Obećavam da ću biti takav muž, pa taman me smatrali papučarom.''

,, Ovo se zove ljubav i briga o ženi koja ti je rodila dvoje dece.''

,, Dečko, svaka ti čast! Svaka čast tvojim roditeljima koji su vaspitali sina da bude brižan i da pazi na svoju ženu i porodicu.''

,, Dođe mi da zaplačem! Ljubomorna sam na ovu ženu, moj muž nikad nije takav.''

,, Muž kakav se samo poželeti može. Dečko, imaš li brata koji je takav kao ti.''

,, Ne razumem zašto se žene toliko čude, valja ovako treba da se ponaša svaki pravi muškarac. Ako nemate ovakvog muža to znači da niste dobro izabrale čoveka s kojim ćete provesti život.'' bili su samo neki od komenatara na ovaj post.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Odakle bi bio Kristijano Ronaldo da je iz Srbije? ⚽️😃 #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #viralvideo #viraltiktok #fyp ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading