nega kose
Foto: Printscreen/www.tiktok.com/m_nichole90

TikTokerka Nikol nudi neuobičajen savet: da biste sprečili pucanje kose, treba da prestanete da koristite četku i češalj, te da kosu rastresate prstima nakon pranja i više puta tokom dana.

Nikol tvrdi da nije koristila četku pet godina i da je ova metoda značajno smanjila oštećenja njene kose.

Preporučuje da se prsti koriste za razdvajanje mokre kose od vrhova ka korenu, umesto češljanja. Ona ističe da je ova tehnika poboljšala zdravlje njenih vlasi.

Ispod snimaka koje je podelila na mreži TikTok komentari su se samo nizali.

@m_nichole90 Replying to @user1377688175014 Ditch the hair brush! Finger-combing is the way to go ✨ #hair #longhair #thickhair #hairbrush #curlygirl #wavyhair #waves #methods #beautytips #hairtiktok #hairtok #hairtutorial ♬ Chill Day - LAKEY INSPIRED

,, Već dve godine češljam kosu prstima! Svaki put kada zapne, bukvalno je samo fizički odmotam. To mi omogućava da značajno smanjim oštećenja. Prvo ulje za kosu, jedno šamponiranje i ispiranje. Pročešljavanje prstima kad se osuši. Kosa je tako mekana i skoro da se ne mrsi.'' rekla je ona.

''Moja kosa je bila do brade prošle godine. Svakodnevno je perem, stavim regenerator i ne češljam je. Sada mi kosa doseže do sredine leđa'' objasnila je druga devojka. 

Njena metoda izazvala podeljena mišljenja.

,, Već više od 20 godina pročešljam kosu prstima. Kosu češljam ili četkam samo kada idem kod frizera, a to je dva puta godišnje.'' pisale su devojke koje su već isprobale tehniku u koju se Nikol kune.

,,Posle samo jednog spavanja dobijem "gnezdo na glavi". Moja kosa je tanka i mnogo se mrsi. Volela bih da je pročešljavanje prstima opcija.'' komentarisale su neke devojke koje sumnjaju u tehniku koju je Nikol podelila.

BONUS VIDEO 

@alo_portal NLP trener i coach Aleksandra Crnčević u svom mentorskom programu za šampione, koji startuje 16. septembra, obučava sportiste kako da ostvare najbolje rezultate Više informacija na sajtu aleksandracrncevic.com #alo #alodnevnenovine #aleksandracrncevic #fypシ゚ #fypシ゚viral #viral #viraltiktok #fy #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading