grčka
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/facebook

Mlada Srpkinja, poznata na TikToku pod nadimkom Beba, podelila je svoje traumatično iskustvo sa letovanja u Grčkoj, koje je umesto odmora donelo niz nevolja i stresa. U videu koji je snimila, opisala je svoje putovanje kao "letovanje iz pakla" i istakla kako zbog ovog iskustva više nikada neće kročiti nogom u Grčku.

Sve je počelo spontanim planom da, zbog lošeg vremena u Crnoj Gori, ona i njen dečko odu u Nikiti, grčko letovalište koje im je preporučila rodbina. Oslonili su se na savet članova porodice i verovanje da će u septembru, van glavne turističke sezone, biti manje gužve i lakše pronaći smeštaj. Međutim, tu su počeli problemi.

"Mislili smo da će nas vući za rukav da nam nude smeštaj," priča Beba u videu snimljenom iz Nikitija. Nažalost, stvarnost je bila daleko od onoga što su očekivali. Od trenutka kada su stigli, suočili su se s poteškoćama u pronalaženju smeštaja. Od podneva do kasno uveče nisu uspeli pronaći odgovarajući smeštaj, sve dok konačno nisu našli privremeni za jednu noć. "Tek smo uveče našli smeštaj, ali samo za jednu noć. I tu je već počeo pakao," opisuje ona, dodajući kako su kasnije naišli na jeftiniji smeštaj kod starije žene za 80 evra, no bio je u katastrofalnom stanju.

Pomoć od slučajnog prolaznika i nove nevolje

Ne želeći ponoviti istu grešku, Beba je odlučila rezervisati novi smeštaj putem interneta. Platila je 550 evra za osam noći, no ubrzo je shvatila da je slučajno rezervisala smeštaj u Paraliji, koja je dva sata udaljena od Nikitija, gde su prvobitno želeli ostati. "Otkazala sam rezervaciju, ali novac će nam vratiti tek za pet do 15 dana," ispričala je Beba, dodajući kako je to izazvalo dodatnu nervozu i frustraciju.

Srećom, jedan ljubazni bugarski državljanin pomogao im je pronaći novi, pristojan smeštaj za 60 evra po noći. Međutim, njihova sreća nije dugo trajala. Dok su čekali da im se soba očisti, suočili su se s novim problemom – njihov automobil nije hteo da se upali. "Akumulator nam je crkao," opisuje Beba, dodajući kako su uspeli pokrenuti auto pomoću kablova, no bilo je jasno da će se problem nastaviti.

Nevolje koje ostavljaju gorak ukus

Iako su na kraju uspeli da reše sve probleme, stres i neprijatnosti koje su doživeli tokom putovanja ostavili su gorak ukus. Beba zaključuje svoju priču vidno iscrpljena, naglašavajući kako nikada više neće letovati u Grčkoj, uprkos tome što su mnoge nevolje bile rezultat njihovih vlastitih brzopletih odluka.

Ovo iskustvo pokazuje kako letovanje, koje bi trebalo da bude vreme za opuštanje, lako može postati izvor stresa ako se ne isplanira s dovoljno pažnje.

 

@najzena.rs Koja je to najskuplja stvar koju imate u garderoberu? #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #jelenakarleuša @karleusasuperstar ♬ original sound - Najzena.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading