melanija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock/MaciejGillert

Melanija Tramp nedavno je najavila svoju novu knjigu, memoare, koji će biti ispunjeni fotografijama iz različitih perioda njenog života, uključujući i njenu dugu karijeru modela.

Njen najnoviji promotivni video objavljen je na društvenim mrežama, a nije štedela na veličanju svojih fotografija, upoređujući ih sa delima velikih umetnika, poput Mikelanđela.

Zašto ponosno stojim iza svog golog manekenskog rada? Još važnije pitanje je zašto su mediji odlučili da pomno ispitaju moju proslavu ljudskog tela u modnom fotografisanju? Zar više nismo u stanju da cenimo lepotu ljudskog tela? - započela je Melanija.

Celi snimak prati njen glas dok pokazuje fotografije umetničkih dela, poput statue Davida poznatog Mikelanđela. Naravno, svoje fotografije nije otkrivala.

Kroz istoriju, majstori umetnici su poštovali ljudski oblik, izazivajući duboke emocije i divljenje. Trebalo bi da poštujemo svoja tela i prihvatimo bezvremensku tradiciju korišćenja umetnosti kao moćnog sredstva samoizražavanja - kaže ona.

To je četvrti video koji je Melanija Tramp objavila na svojim nalozima na društvenim mrežama uoči predstavljanja svojih memoara, koji će biti objavljeni prvog oktobra. Ova marketinška strategija je neuobičajena, jer podstiče ljude da unapred poruče njenu knjigu.

 

@najzena.rs Koja je to najskuplja stvar koju imate u garderoberu? #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #jelenakarleuša @karleusasuperstar ♬ original sound - Najzena.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading