kovčeg
Foto: Printscreen/Foto: RINA

Kalum je pozvao radio kako bi ispričao šta je njegova sestra uradila njihovim roditeljima, piše Unilad.

Zbog neslaganja s roditeljima, Kalum ih nije kontaktirao neko vreme, a živeo je u Velingtonu, udaljenom oko 430 kilometara od rodnog Krajstčrča.

Tokom tog perioda, njegova sestra je roditeljima rekla da im je sin preminuo.

Ne samo to, tvrdila je da je Kalum ubijen i da je već bio sahranjen, a roditeljima je objasnila da nisu bili pozvani na pogreb jer porodica njegove tadašnje devojke nije želela njihovo prisustvo.

Šest meseci kasnije, Kalum je konačno pozvao roditelje, što ih je ostavilo u šoku.

Na pitanje voditelja zašto se toliko dugo nije javljao roditeljima, odgovorio je da je bio zauzet poslom i obavezama. Jednog dana je shvatio da im se dugo nije javio, pa je odlučio da ih nazove.

„Kada sam ih pozvao, mama me je pitala: 'Pa ti si živ?' Bila je u suzama, a otac nije mogao da veruje šta se dešava. Pitao se šta se događa," ispričao je Kalum.

@fvhzm

Callum wins the award for the greatest sentence ever said on-air in ZM history 😳 ♬ original sound - FVHZM

Voditelji su ga pitali zašto su roditelji poverovali sestrinoj priči, na šta je odgovorio da su zvali druge rođake i raspitivali se, ali pošto niko nije imao nikakve informacije, pomirili su se sa vešću da im je sin mrtav.

„Ovo je najluđi poziv koji smo ikad imali“, rekla je voditeljka, a Kalum je na kraju dodao da roditelji više ne komuniciraju sa njegovom sestrom, što i nije iznenađujuće.

Iako je Kalum ovu priču ispričao prošle godine, ponovo je postala aktuelna na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading