ispovest
Foto: Printscreen/www.tiktok.com/_johnnyamerica

On je objasnio da je preko aplikacije za upoznavanje Hinge dogovorio sastanak s devojkom, koja je predložila da se nađu u hibachi restoranu, gde se služi tradicionalni japanski gril.

Iako je planirao sastanak samo s njom, devojka je povela i svoju prijateljicu, pa ga upitala da li može ostati, na šta je on pristao, iako nije imao puno izbora.

Devojke su naručile luksuzno jelo "surf and turf," koje je kombinacija morskih plodova i mesa, uz nekoliko pića i aperitiva, dok je Džoni skromno poručio samo piletinu s pirinčem.

Kada je došlo vreme za plaćanje, devojke su predložile da račun pokriju jednom karticom, ali Džoni je iskoristio priliku i zamolio konobaricu da spakuje ostatke hrane, rekavši da ide do toaleta.

Umesto toga, napustio je restoran i otišao kući, ostavljajući devojke s neplaćenim računom.

Sledećeg dana vratio se u restoran kako bi proverio da li je račun plaćen, i saznao da su devojke pozvale drugog muškarca koji je, 30 minuta nakon Džonijevog odlaska, platio njihov račun.

Njegova priča izazvala je mnoštvo komentara na Tiktoku.

Neki su ga podržali, rekavši da je postupio ispravno, dok su drugi pretpostavili da devojkama ovo nije bio prvi put da koriste takvu taktiku.

"Momci, šta biste vi uradili?" pitao je na kraju videa, izazivajući diskusiju među gledaocima.

BONUS VIDEO 

@alo_portal BALI-BEG PONOVO U SRBIJI Celu emisiju “U ringu” možete pogledati na našem YouTube kanalu premijerno od 20 časova! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #viralvideo #fypシ゚viral #foryoupage ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading