auto
Foto: Printscreen/tviter

Incident se dogodio na reci Teleajen u Prahovi, nakon što je Prahova oblast u Rumuniju bila pogođena poplavama 2021. godine. Tada su svi stanovnici ovog okruga dobili upozorenje da budu oprezni, ali je, tridesetogodišnji mladić imao druge planove. Planirajući da impresionira devojku i autom pređe reku, njegova avantura ubrzo se pretvorila u dramatičan pokušaj da spasi vozilo i sopstveni život.

Video počinje scenom u kojoj je vozač parkiran s jedne strane nabujale reke na blatnjavom, uskom putu, dok jedna devojka oprezno prelazi most. Ubrzo nakon toga, momak za volanom upitao je devojku da li će ući u automobil s njim kako bi zajedno prešli na drugu stranu.

- Da li hoćeš da uđeš u kola? - pitao je devojku.

- Ne, hoću da vidim da li možeš da pređeš preko - odgovorila mu je.

Nakon toga, vozač odlučuje da pređe reku, ali čim su sva četiri točka ušla u vodu, bujica ga je podigla i odnela prema mostu. Tom prilikom svojim autom sam most i ruši.

U drugom videu, koji takođe kruži društvenim mrežama, vidi se kako vozač prelazi preko zadnjih sedišta i ulazi u otvoreni gepek dok automobil pluta niz reku.

Prema tadašnjim izveštajima lokalnih medija, vozača su kasnije nepovređenog spasili vatrogasci.

"Id*ot za volanom"

Iako video star par godina, počeo je ponovo da kruži internetom, a u komentarima na društvenim mrežama, većina korisnika i dalje oštro kritikuje vozača, nazivajući ga "i**otom za volanom" i izražavajući nevericu zbog njegove odluke da pređe reku i rizikuje život.

"Kolika bu*ala od 1-10 moraš biti da ovo sebi napraviš?", glasi jedan od komentara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading