venčanje u Srbiji
Foto: Printscreen/www.tiktok.com/iamandjelapopovic

Na venčanju mladog para, Nemanje i Anđele, zabeležen je trenutak koji je isprva izazvao nevericu, a zatim doveo do širokih osmeha kod svih prisutnih.

Trenuci smeha i ljubavi često čine posebne događaje nezaboravnim, a upravo takav trenutak dogodio se na njihovoj svadbi, oduševivši ne samo goste, već i hiljade ljudi širom sveta koji su kasnije pogledali snimak na TikTok-u.

Kada je matičar postavio uobičajeno pitanje mladencima, svatovi su se našli u čudu zbog Nemanjine reakcije. Nakon što je Anđela odlučno izgovorila svoje "da", svi su sa nestrpljenjem čekali odgovor mladoženje.

Umesto da odmah odgovori, Nemanja se okrenuo ka svojim prijateljima, formirajući krug s njima, kao da se konsultuje o tome šta bi trebao da kaže.

U prvom trenutku, izazvao je nesigurnost kod gostiju i mlade, ali ubrzo je svima postalo jasno da je to deo unapred osmišljenog skeča.

Na kraju, Nemanja se okrenuo ka Anđeli, pogledao je u oči i uz iskrenu emociju izgovorio svoje "da".

Ova šala, koju je unapred dogovorio sa svojim prijateljima, učinila je venčanje nezaboravnim, a snimak je postao viralan, oduševivši mnoge širom Srbije.

Iako nisu poznate javne ličnosti, Nemanja i Anđela su svojom originalnošću učinili da se o njihovom venčanju priča još dugo.

BONUS VIDEO 

@alo_portal AEROBATIKA DOVEDENA DO SAVRŠENSTVA Zvezda aero-mitinga Melani Astles oduševila prisutne #alo #alodnevnenovine #fypage #fy #fypシ゚viral #fypシ゚ #foryou #viral #viraltiktok #fyp #foryoupage ♬ Ready - Official Sound Studio

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading