rerna
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Rerna je jedan od kućnih aparata koji nam često predstavlja izazov kada je u pitanju čišćenje. Mnogi od nas se bore s ovim zadatkom jer je teško postići željeni rezultat, a često se osećamo iscrpljeno nakon dugog ribanja, bez pravog uspeha. Upravo zbog toga nas je privukao trik koji je jedna žena podelila u Fejsbuk grupi gde korisnici razmenjuju iskustva o čišćenju.

Podelila je kako je često mučila staklo rerne bez uspeha, dok joj prijateljica nije otkrila jednostavan način. Preporučila joj je da proba sa tabletom za mašinsko pranje sudova.

– Samo uzmi tabletu i stavi je u toplu vodu – objasnila joj je. Iako je bila skeptična, odlučila je da proba, piše Sun.

Nakon što je stavila tablet u toplu vodu, bila je šokirana rezultatima.

– Masnoća sa stakla rerne nestala je kao gumicom – s oduševljenjem je napisala i preporučila svima.

Dodala je da treba uzeti beli deo tablete, potopiti ga u toplu vodu, ali ne dozvoliti da se potpuno rastvori, i samo njime istrljati masne naslage, bez potrebe za krpom ili sunđerom.

Brojni pozitivni komentari počeli su da pristižu ispod ovog posta, s korisnicima koji su podelili svoja iskustva sa ovim trikom.

„Sada je to moj jedini način za čišćenje rerne“, napisala je jedna žena, dok je druga dodala da će umesto uobičajenih sredstava za čišćenje, sada kupovati tablete za mašinsko pranje sudova.

– Deluje mi kao bolja opcija – zaključila je.

 

@najzena.rs Koja je to najskuplja stvar koju imate u garderoberu? #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #jelenakarleuša @karleusasuperstar ♬ original sound - Najzena.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading