devojka se preselila u Srbiju
Foto: Printscreen/www.instagram.com/idiottraveler

Međutim, posle tri godine života u Beogradu, otkrila je u kolumni za "Business Insider" da bi, kada bi mogla da vrati vreme, neke stvari uradila drugačije.

Katka navodi da se Srbija pokazala kao zemlja puna iznenađenja, ali da su joj muško-ženski odnosi, odnosno dejting scena, najviše zasmetali. Naime, u Srbiji je iskusila situacije koje nije doživela ni u jednoj drugoj zemlji.

Muškarci su je ignorisali tokom razgovora, a neki su joj otvoreno rekli da bi trebalo da smrša kako bi našla dečka. Ovakvi komentari šokirali su je, jer ih nije doživela nigde drugo u Evropi.

Osim toga, Katka priznaje da se oseća usamljeno jer je malo prijatelja i porodice dolazilo u posetu, iako je Beograd povezan direktnim letom sa Njujorkom.

Takođe, ističe da bi, da može sve da ponovi, pre izabrala da iznajmi stan pre nego što ga je kupila. Kupovina nekretnine učinila je da se sada oseća "zaglavljeno" u Srbiji, iako bi volela da istraži druge evropske zemlje, poput Malte ili Grčke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @idiottraveler

Najveća lekcija koju je naučila je važnost strpljenja i detaljnog istraživanja pre preseljenja.

Iako nije ispunila sve svoje ciljeve u Srbiji, veruje da se sve dešava s razlogom i da je to iskustvo bilo neophodan korak u njenom životu.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading