udala se za Arapina
Foto: Printscreen/www.tiktok.com/soudiofarabia

Udata je za milionera kojeg je upoznala tokom studija u Dubaiju, a par je u braku više od tri godine. Sebe opisuje kao "domaćicu sa punim radnim vremenom", a njen muž je redovno obasipa skupocenim poklonima.

Nedavno je postala viralna nakon što je objavila video na Instagramu, u kojem je otkrila da joj je suprug kupio privatno ostrvo vredno 50 miliona dolara, kako bi se osećala bezbedno dok se sunča u bikiniju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Soudi✨ (@soudiofarabia)

Video je izazvao veliku pažnju, prikupivši više od 2,4 miliona pregleda za manje od nedelju dana.

U razgovoru za HT.com, Soudi je izjavila da je kupovina ostrva deo njihove investicione strategije, ali i način da ona uživa u privatnosti na plaži.

Lokacija ostrva ostala je tajna zbog privatnosti, ali se zna da se nalazi negde u Aziji.

Soudi redovno deli snimke iz luksuznih restorana i putovanja, gde često uživa u pozlaćenim šoljicama i tanjirićima, dok pije kafu koja košta 160 funti.

Njena sklonost ka raskošnom životu izazvala je mnoštvo komentara i kritika, uključujući sumnje u njene motive i iskrenost. Ipak, ona odgovara na kritike tvrdeći da jednostavno voli da deli svoj način života sa svetom.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Marija Egelja pokazala LUKSUZAN stan u kom živi sa suprugom Aleksandrom i sinom Aleksom: Jedna boja DOMINIRA #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚ #fyp #foryourpage #goviral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading