OSVOJILA 480 HILJADA EVRA NA LUTRIJI Volela bih da nisam - živom mi se pretvorio u PAKAO
Foto: Profimedia/Profimedia

Ispričala je kako je kupila srećku iz čiste zabave i potpuno zaboravila na nju sve dok nije slučajno naišla na izvlačenje brojeva na televiziji. Kad je proverila listić, otkrila je da je osvojila džekpot od gotovo 480.000 evra. Ali, njen san o bezbrižnom životu ubrzo je prešao u noćnu moru nakon što su se njeni roditelji, sestra i dečko okrenuli protiv nje kad je novac stigao na račun, prenosi britanski Miror.

Na Reditu je podelila svoju priču: - Nikada nisam mislila da će dobitak na lutriji biti išta drugo osim ostvarenja sna. Ali sada imam više novca nego što sam ikada zamišljala, a čini mi se kao da mi se život raspada. Nisam mogla da verujem svojim očima – osvojila sam 480.000 evra. Isprva sam bila u šoku. Nazvala sam svog dečka, DŽejmsa, i on je odmah dojurio, jednako uzbuđen. Oboje smo sanjali o tome šta ćemo sve moći da uradimo s novcem, ali vrlo brzo naš san se pretvorio u noćnu moru."

NJen dečko DŽejms ubrzo je počeo da pravi planove s novcem bez njene konsultacije – želeo je da da otkaz, kupi luksuzni automobil i ulaže u rizične poduhvate. Kada mu je predložila da pričekaju i razgovaraju sa finansijskim savetnikom, DŽejms je reagovao odbrambeno, optuživši je da mu ne veruje i da pokušava sve da kontroliše.

- Ubrzo se i moja porodica uključila - nastavila je. - Roditelji, s kojima sam uvek imala zategnut odnos, odjednom su želeli ponovno da uspostave blisku vezu. Počeli su da pominju svoje finansijske probleme i kako bi im dobro došla moja pomoć.

NJena sestra, koja je oduvek bila ljubomorna, direktno je zatražila deo novca, tvrdeći da to zaslužuje za sve što je učinila za nju tokom godina. - Osećala sam se kao da me sada svi vide samo kao izvor novca - priznala je.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Dejan

03.10.2024 18:36

ista neobicno, ali sam siguran da je ISTINA!!!