Melanija i Donald Trampa
Foto: Alo/Tanjug

Melanija Tramp u svojim memoarima, koji izlaze u prodaju sledeće nedelje pod nazivom "Melania", otkriva svoje stavove o abortusu, događanjima nakon predsedničkih izbora 2020. godine u SAD-u, kao i o svom braku s Donaldom Trampom. Ipak, izbegava da komentariše razne skandale koji su ih pratili, a osvrće se i na britansku kraljevsku porodicu, kod koje su bili gosti u Londonu 2019. godine, dok je Donald Tramp bio na čelu SAD-a, a ona prva dama.

Pre promocije knjige, Donald Tramp je u razgovoru za GB News govorio o britanskoj monarhiji, izražavajući svoje divljenje prema kraljici, koja je, kako kaže, bila izvanredna tokom svih svojih godina na tronu. Istakao je da nikada nije uspeo da izvuče od kraljice ko joj je omiljeni britanski premijer ili predsednik SAD-a. O kralju Čarlsu III rekao je da se slažu oko mnogih tema, ali imaju različite poglede na zaštitu životne sredine.

Kada su razgovarali o princu Hariju, koji sa suprugom Megan Markl živi u Kaliforniji, Tramp je komentarisao Harijevo priznanje o upotrebi droga u njegovim memoarima. Naglasio je da bi američka javnost trebala da zna istinu, a kada je reč o Harijevim privilegijama, rekao je da se to mora proveriti, uz naglasak na potencijalne posledice ako je lagao u vezi sa svojim državljanstvom.

Tramp je često kritikovao Megan Markl, posebno nakon što su ona i princ Hari 2020. godine pozivali Amerikance da glasaju protiv njega, što je shvaćeno kao podrška Džou Bajdenu. Njegov sin Erik je dodao da bi princ mogao biti deportovan ako se dokaže da je lagao na obrascu za vizu.

U svojim memoarima, Melanija piše o svom sinu Baronu i ističe kako ona i Donald uživaju u slušanju Eltona Džona, kao i da održavaju prijateljski odnos s kraljem Čarlsom III, koji se čini da ne obraća mnogo pažnje na kritike o njegovoj porodici.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading