melanija tramp
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Bivša prva dama SAD-a, Melanija Tramp, objavila je svoje memoare početkom meseca, otkrivajući svoju stranu priče. U poslednjim danima u medije curi sve više sočnih detalja o njenom odrastanju u Sloveniji i prvom susretu sa suprugom, Donaldom Trampom.

U memoarima, Melanija se prisetila srećnog detinjstva, majke Amalije koja je radila na farmi i oca Viktora, prodavca automobila. Iako su se suočavali s političkim pritiscima, ona tvrdi da je njeno detinjstvo bilo ispunjeno radošću i lepotom, daleko od stereotipa o odrastanju u komunističkom društvu.

"Kao mala sam išla sa sestrom Ines na koncerte Eltona Džona i Tine Tarner kako bismo se osećale povezanije sa zapadnim zemljama, napisala je, osvrnuvši se i na politička uverenja oca Viktora. Zbog njega im je u kuću upala UDBA. Kako kaže, komšije su ih prijavile, i to joj je bio jedan od najgorih osećaja. Izjavila je da joj otac nije bio komunist, već da je pripadnost stranci bila obavezna."

Otkrila je kako je sa porodicom zimi skijala u Alpima, dok su leta provodili u Hrvatskoj. „Bezbrojne priče o mom detinjstvu su objavljene, ali često su sve bile promašene, oslikavajući turobnu i netočnu sliku mog odrastanja. Zaista, moje detinjstvo je bilo ispunjeno srećom, lepotom i pozitivnošću, daleko od tipične priče devojčice odrasle u komunističkom društvu.“

Takođe, otkrila je detalje o prvom susretu s Trampom 1998. godine na Nedelji mode. Iako je tada bio u braku, Tramp je počeo da je zavodi, postavljajući joj pitanja o njenom životu. Kada je tražio njen broj telefona, Melanija ga je prvo odbila, ali kasnije je i ona tražila njegov broj, na šta je on pristao uz uslov da ga nazove.

 

@najzena.rs Koja je to najskuplja stvar koju imate u garderoberu? #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #jelenakarleuša @karleusasuperstar ♬ original sound - Najzena.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading