ljudi
Foto: AP/EPA

Stanodavci postaju sve sumnjičaviji prema podstanarima, delimično zbog problema s plaćanjem kirije, a delimično zbog neurednosti. Na Instagram profilu "serbialive_beograd" pojavio se snimak stana u Beogradu u veoma lošem stanju. Kako se navodi u opisu, vlasnica je pomogla ženi koja je bila žrtva zlostavljanja i obezbedila joj smeštaj i hranu. Iako nije plaćala kiriju, kasnije je počela da izmiruje komunalne obaveze, objašnjava vlasnica.

"Devojka S.M.1976. prebijena od emotivnog partnera D.K.1982. u Železniku. Dovedena u stan na Voždovcu, ukazana joj svaka pomoć u vidu hrane, kozmetike i smeštaja za koji prvi mesec nije plaćala komunalije. Oporavila se i plaćala je samo komunalije. Suicidna osoba, tablet**anka i alkoholičarka," napisala je vidno uzrujana žena i dodala:

"Na ulici sređena na maks, redovno je donosila pare za račune. Imala je potpunu privatnost jer nikad ne bih rekla da ženska osoba može ovako da živi. Kada je majstor došao jer je pukla cev, nije htela da me pusti u stan. Odgurnula sam vrata i videla lom. Rekla sam joj da ima par minuta da se spakuje da je ne gledam, što je i učinila. Sramota me je što sam žensko. Pazite se! Na ulici dama, a živi u smeću. Sažaljenje me je skupo koštalo."

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading