otac i sin se svađaju
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Uroš je objavio svoje nezadovoljstvo zbog toga što su njegovi roditelji, bez njegovog znanja i saglasnosti, probušili uši njegovoj devetomesečnoj ćerki, koju je u objavi nazvao Talija kako bi zaštitio njen identiteUROt.

Uroš je sa suprugom prethodno dogovorio da njihova ćerka sama odluči o tome kada bude dovoljno zrela, jer su smatrali da ona treba imati pravo da donosi odluke o sopstvenom telu.

„Nikada nisam podržavao ideju da se detetu buše uši dok je još malo i ne može samo odlučiti o tome. Tast i tašta su mojoj supruzi probušili uši kad je bila beba, što je za nju bilo bolno iskustvo, i nikada nije nosila minđuše,“ napisao je Uroš.

Ovaj potez izazvao je ozbiljne tenzije u porodici, jer su Uroš i njegova supruga smatrali da je time prekršeno njihovo roditeljsko pravo i poverenje.

Kao rezultat, Uroš je odlučio da njegovi roditelji mogu viđati unuku samo u njegovom prisustvu, što je izazvalo negodovanje unutar šire porodice.

Roditelji su ga optužili za preteranu reakciju, tvrdeći da su samo imali dobre namere.

Iako su članovi porodice pokušali da ublaže sukob, mnogi su stali na stranu Uroševih roditelja, smatrajući da probušene uši nisu razlog za ozbiljnu svađu.

svekrva

Foto: Shutterstock

 

Međutim, Uroš i njegova supruga ostali su pri stavu da je njihovo roditeljsko pravo narušeno, te su potražili mišljenje drugih ljudi putem društvenih mreža.

Većina komentara bila je na Uroševoj strani, kritikujući bake i deke zbog odluke koja je doneta bez saglasnosti roditelja.

Mnogi su taj čin nazvali „trajnim oštećenjem“ detetovog tela, podržavajući Uroša u njegovoj odluci da zadrži kontrolu nad važnim odlukama u vezi sa detetom.

Ovaj incident je pokazao kako mešanje baka i deka u roditeljske odluke, iako često vođeno dobrim namerama, može dovesti do ozbiljnih porodičnih sukoba.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Kako mama kaže - Lepa žena je negovana žena Celu emisiju “U ringu” sa Sanjom Džajić možete poglefati na našem YouTube kanalu premijerno večeras od 20 časova! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚ #fyp #goviral #foryourpage ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading