mladenci plešu
Foto: Printscreen/www.tiktok.com/grupaprofeel

Mladi sve više odbacuju tradicionalna očekivanja roditelja i porodice, koji su se decenijama mešali u organizaciju ovog posebnog dana.

U tom duhu dolazi do neočekivanih odluka koje, iako nisu još uvek u potpunosti prihvaćene u društvu, često postanu viralne na društvenim mrežama.

Upravo je to slučaj sa mladencima iz Hrvatske, koji su postali internet senzacija zbog nesvakidašnjeg ulaska u salu za proslavu venčanja.

Njihov ulazak je bio iznenađenje za mnoge, posebno starije goste, koji su vidno zbunjeni i iznenađeni stajali pored svojih stolica dok su mladenci, kumovi i prijatelji veselo plesali uz jednu od trenutno najpopularnijih pesama u regionu.

Pesma koja je izazvala podeljena mišljenja na Balkanu jeste "Fantazija", koju izvode hrvatski reper Grše i pevačica Miach.

Dok je deo mladih zvanica oduševljeno pevao i igrao uz stihove "Život slavim svaki dan", stariji gosti su zbunjeno posmatrali ovaj neočekivani trenutak.

Snimak ovog neobičnog ulaska ubrzo je osvanuo na TikToku, gde su komentari uglavnom bili pozitivni, budući da platformu koriste mlađe generacije.

Komentari poput "Vi ste legende", "Prelepa energija, želim vam svu sreću u braku" i "Ovako ili nikako" preplavili su objavu.

S druge strane, stariji članovi porodice, koji su s nevericom posmatrali sve što se dešavalo, očigledno nisu delili oduševljenje prisutnih na internetu.

BONUS VIDEO 

@alo_portal TUGA NE PRESTAJE! Navršilo se 17 godina od kako nas je napustio pevač anđeoskog glasa! #alo #alodnevnenovine #fypシ゚ #fypシ゚viraltiktok #fypシ゚viral #viralvideo #toseproeski ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading