devojka ima 300 kilograma
Foto: Printscreen/www.youtube.com/TLC

 Njena gojaznost postala je toliko ozbiljna da više nije mogla da se brine o sebi, te se vratila kod roditelja.

Tamo je imala četiri obimna obroka dnevno, a između njih je stalno grickala da bi izdržala do sledećeg jela.

Njeni roditelji priznali su da su bili razočarani i da su izgubili nadu, ali su stvari počele da se menjaju.

Amber je odlučila da se suoči sa problemom, pa je otišla u Teksas, gde je pod nadzorom dr. Naua započela novi režim ishrane, pripremajući se za operaciju gastričnog bajpasa.

Ova hirurška metoda lečenja gojaznosti podrazumeva smanjenje želuca i povezivanje s delom tankog creva, što smanjuje unos hrane.

Iako je njena prekomerna težina predstavljala rizik, Amber je uspela da izgubi 7,7 kilograma u tri meseca, što je bilo dovoljno da se podvrgne operaciji.

Godinu dana kasnije, izgubila je 65 kilograma, a do danas gotovo 200.

Sedam meseci posle operacije, Amber, koju su ranije zvali pogrdnim imenima, skinula je preko 40 kilograma, a nakon godinu dana čak 65.

Njena posvećenost ne samo da je rezultirala gubitkom težine, već je zahtevala i operaciju uklanjanja viška kože, koju je dr. Nauzaradan odobrio.

Nakon operacije, Amber je nastavila zdrav način života, uključujući redovno vežbanje i psihološku podršku. Naučila je da se nosi s problemima bez prejedanja i konačno je našla sreću posle godina borbe s depresijom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Rachdi (@amberrachdi)

Njena transformacija uključivala je i uklanjanje viška kože, što je njen hirurg ocenio kao neophodno i zasluženo.

Danas Amber, koja je izgubila skoro 200 kilograma, živi zdravim načinom života i postala je popularna na Instagramu, gde je prati više od 300.000 ljudi.

Njeni pratioci je obasipaju komplimentima, što je dodatna motivacija da nastavi sa svojim ciljem i ustraje na svom putu.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading