zgrada
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock, Tviter

Svako ima pravo da uređuje svoj životni prostor kako želi. Međutim, kada se taj ukus prepliće sa zajedničkim prostorijama, nastaju situacije koje izazivaju podizanje obrva i nesuglasice među komšijama. U ovoj priči upoznaćemo jednog “novokomponovanog” stanara iz Srbije, čiji je stil uređivanja stana izazvao pravu pometnju u zgradi.

Kao što mnogi od nas vole da ukrase svoj dom prema sopstvenim željama, ovaj komšija je odlučio da ne staje samo na svom stanu. Njegov ulaz u zgradu postao je prava atrakcija, ali ne nužno i u pozitivnom smislu. Naime, počeo je da postavlja tapacirana vrata crvene boje, koja su se isticala u odnosu na klasične ulaze ostalih stanara. Iako su vrata izgledala moderno, njihova boja je bila toliko intenzivna da su prolaznici često zastajali da se zapitaju šta se to događa.

 

 

Ali to nije sve. Na ulazu u njegov stan, ispred tih crvenih vrata, postavio je kipove lavića, koji su delovali kao čuvari njegove teritorije. Ovi kipovi, u zlatnoj boji, svakako su dodavali dozu ekskluzivnosti, ali su istovremeno izazvali ponekad sarkastične komentare od strane komšija. Mnogi su se pitali da li je reč o ljubitelju umetnosti ili jednostavno neko ko voli da bude u centru pažnje.

Pored lavića, komšija je počeo da dodaje i dekorativne lampione sa upaljenim svećicama koji su davali pomalo kitschy izgled. Čitav prostor je deluje kao pozornica, ali većini stanara nije bilo do smeha.

"Nemati "versaće" tepih, ovde je greh", "Kada imaš plavu krv, ali moraš da živiš u Beogradu", "Očigledno, vitez živi ovde", "Možda sam čudan, ali mi se sviđa", "Potkovica treba da bude obrnuto - na ovaj način signalizira lošu sreću", "Kada dobijem na lutriji, neću nikome reći, ali će biti određenih znakova"..., samo su neki od komentara na ovaj nesvakidašnji prizor.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading