mlada
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ova 32-godišnjakinja ostala je trudna sa bivšim dečkom, koji ju je napustio čim je saznao za trudnoću. Bez stalnog smeštaja, pomogao joj je kolega, pruživši joj mesto gde bi se oporavila i nastavila sa životom.

Ubrzo je započela vezu sa njegovim sinom, koji joj je tokom trudnoće pružao veliku podršku, ali njegovi roditelji nisu odobravali njihovu vezu, prenosi "Mirror".

Na Redditu je podelila svoje iskustvo, objašnjavajući kako je svekrva često komentarisala njenu kilažu i smatrala da njen sin treba da stvara porodicu s nekim "ko se čuva za brak".

Uprkos tim neprijatnim komentarima, žena je naglasila da je njen verenik jedini otac kojeg njen sin poznaje. Čak je i verenikov otac izrazio negodovanje, tvrdeći da ih ne bi ni upoznao da je znao za njihovu vezu.

Godinu dana nakon što je rodila sina, par je objavio da očekuju devojčicu. Međutim, ova vest nije naišla na odobrenje njegovih roditelja, koji su se protivili ideji da njihov sin ima decu van braka.

svekrva

Foto: Shutterstock

 

Kako bi smirili situaciju, par je počeo da planira venčanje, ali tada je svekrva postavila novi problem, rekavši da mlada ne sme nositi belu venčanicu jer "nije čista".

Dodala je da nije prikladno nositi belo s obzirom na to da ima vanbračnu decu, iako se i sama udala tek nakon što je rodila troje dece.

Mlada je odgovorila da tradicija nije važna za njeno venčanje, ističući da su žene u njenoj porodici nosile belo bez obzira na okolnosti.

Rasprava je eskalirala kada ju je svekrva nazvala "bludnicom" i optužila za uništavanje "svetinje braka". Na kraju, par je odlučio da odloži venčanje kako bi uštedeli novac pre rođenja trećeg deteta.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Da možete da jedete samo jednu hranu do kraja života, šta biste izabrali? #alo #alodnevnenovine #fypシ゚ #fypシ゚viraltiktok #fypシ゚viral #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading