auto
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Na Instagram stranici moj_beo_ objavljen je pomalo smešan video koji je postao viralni hit na društvenim mrežama. U njemu se dve žene dopisuju ključevima preko džipa, što je izazvalo brojne reakcije.

Incident se odigrao na beogradskoj opštini Zvezdara. Izgleda da su se žene “počastile” vulgarnim porukama, a prema sadržaju, moguće je da je reč o ljubavnim nesuglasicama. Čini se da se sukobila ljubavnica i žena, što je dodatno začinilo situaciju.

"Bolje biti švaler nekoj supruzi nego suprug nekoj švalerki", "Gospođoo imate 20% popusta kod nas , dođite i uverite se da smo najbolji u gradu. Vaš carwrapM autofolije", "Kako se ne dopisuju tako vatreno preko punta??!", samo su neki od komentara ispod objave koji oslikava humor i ironiju trenutka.Neki su se dublje uneli u problematiku: "Nikada mi meće biti jasno, prevario te muž, prevarila te žena, šta su vam krivi oni sa kojima su prevarili, valjda su krivi taj muž koji je prevario ili ta žena koja te prevarila. Oteraš muža ili ženu, a ne da juriš švalera ili švalerku. Ako te je jednom prevario, uvek će i šta će vam život pored takve osobe. Da sam na mestu ove žene čija su kola, tužio bih ovu što je pisala." 

S obzirom na situaciju, video je privukao pažnju i izazvao smeh među pratiocima.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading