takmičarka potere
Foto: Printscreen/www.x.com/sokrat

Dok mnogi penziju posmatraju kroz prizmu finansijskih brojki, za Lidiju, koja se tek priprema za taj period života, penzija predstavlja mnogo više – priliku da živi u skladu sa sobom i prirodom.

Njen odgovor na pitanje o životu postao je izuzetno popularan na društvenim mrežama nakon najnovije epizode.

,,Dopunila bih da sam inženjer građevine koja je stekla uslov za penziju. Nadam se da ću je provesti onako kako želim. Celoživotna želja mi je da živim mirno, u skladu sa prirodom.''

,,Da pešačim, vozim bicikl, čitam... i, kako bi mladi rekli, da blejim. Nije bilo vremena, sve je prebrzo prošlo, ali nadam se da će ga ostati za sve to.'' rekla je Lidija.

Baš kao što je Lidija sugerisala, uspešni ljudi shvataju da se život ne može živeti samo unutar "zidina zamka." Ne treba se plašiti preuzimanja promišljenih rizika u potrazi za smislenim ciljevima.

Svi imamo urođenu potrebu da živimo život sa smislom i ispunjenjem, a to postižemo tako što kažemo "da" prilikama i aktivno tražimo nove izazove.

BONUS VIDEO 

@alo_portal IMA MILIONE, A ŽIVI U SKROMNOJ KUĆI Niko ne veruje da je ovo kuća poznatog pevača! #alo #alodnevnenovine #fypシ゚ #fypシ゚viral #videoviral #fyf #dinomerlin ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading