prevara
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Sve je počelo sa onim neodređenim osećajem sumnje koji ju je pratio noćima, kao da joj je intuicija slala upozorenje da nešto nije kako treba.

Iako je često osećala da njen partner nešto krije, svaki pokušaj razgovora sa njim završavao se kritikama.

Optuživao ju je da je previše ljubomorna, što je kod nje budilo osećaj krivice, postepeno je udaljavajući od same sebe. Dok se ona borila sa sopstvenim osećanjima, on je bez zadrške nastavljao svoj dvostruki život.

Prekretnica u ovoj teškoj priči dogodila se kada je Anastasija, obuzeta sumnjom, uzela njegov telefon.

prevara u braku

Foto: Shutterstock

 

„Srce mi je ubrzano kucalo, kao da sam unapred znala da ću pronaći nešto što će me slomiti. I bila sam u pravu. Ne samo da me je blokirao na svim društvenim mrežama, već je vodio paralelan život sa drugom ženom.“

Njegove optužbe da ga ona vara, koje su mesecima trovale njihov odnos, bile su samo pokušaj da prikrije svoje postupke.

Dok se ona trudila da mu dokaže svoju vernost, saznala je da je upravo on bio taj koji ju je varao – i to na godišnjicu njihove veze, što su joj otkrile komšije.

Osećaj izdaje bio je nepodnošljiv. Emotivno iscrpljena, Anastasija je već dva meseca pre raskida počela da se udaljava od njega. Kada ju je konačno obavestio da ga više ne interesuje, njena ljubav prema njemu već se ugasila.

Međutim, raskid nije doneo olakšanje, jer su se tada otvorile rane koje su nastale usled njegovog ponašanja, nepoverenja i izdaje.

Drugi deo Anastasijine priče nosi dodatnu težinu. Nakon pet godina veze, saznala je da ju je dečko varao sa devojkom iz drugog grada, gde je povremeno boravio zbog posla.

Njena intuicija joj je od početka govorila da nešto nije u redu. Noćima bi se budila sa osećajem nemira, a svaki pokušaj razgovora sa njim završavao bi optužbama da je preterano ljubomorna.

S vremenom je postajao sve udaljeniji, provodio više vremena u tom gradu, iznenada je počeo da obraća veću pažnju na svoj izgled i sve češće izlazio kasno u noć. Iako su svi ti znaci ukazivali na izdaju, Anastasija je želela da veruje u njihovu vezu.

prevara

Foto: Shutterstock

 

Kada je konačno saznala istinu, njen svet se srušio. Saznanje da ju je varao sa drugom devojkom poslednja dva meseca njihove veze bilo je kao ubod u srce.

Prošla je kroz osećaje poniženja, izdaje i nepodnošljive boli. Njena priča je podsetnik koliko izdaja može uništiti ne samo poverenje, već i osećaj sigurnosti i ljubavi koju smo godinama gradili.

Anastasijina ispovest naglašava važnost slušanja sopstvenih instinkta i prepoznavanja znakova koji ukazuju da nešto nije u redu.

Iako mnogi sumnje pripisuju ljubomori, nekada je važno verovati sebi i suočiti se sa pitanjima koja nas muče. U njenom slučaju, istina je na kraju izašla na videlo, ali tek nakon ogromne emotivne boli.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading