pronašli stari mobilni
Foto: Printscreen/www.tiktok.com/domeafavorstl

Di je objavila niz video-snimaka u kojima opisuje kako je njen devetogodišnji sin Grejson pronašao stari telefon ispod stepenica u njihovoj kući i događaje koji su potom usledili.

Sve je počelo kada je Grejson pronašao telefon, za koji su kasnije ustanovili da je stariji model LG Shine. Uzbuđeni dečak je svoje otkriće pokazao roditeljima, a Di je ispričala da ju je pozvao u hodnik gde je između tepiha i stepenica pronašao uređaj.

Porodica nije mogla da prepozna telefon, niti da ga uključi, pa su kontaktirali prethodnog vlasnika kuće, ali on takođe nije znao ništa o njemu.

Nakon što su pronašli prodavca sa baterijom i punjačem za taj LG model, uspeli su da pokrenu uređaj. Izlistali su kontakte, ali nijedan broj im nije bio poznat.

Kada su pregledali galeriju fotografija, naišli su na sliku psa koji veoma liči na njihovog starog porodičnog ljubimca Klarka.

@domeafavorstl What a blast from the past. This had to belong to the previous owners of our home we have lived here ten years. #hiddengems #lgphone #vintage ♬ original sound - DoMeAFavorSTL

Di je izjavila da je sličnost neverovatna, što je samo dodatno produbilo misteriju.

Daljim istraživanjem pronašli su kontakt za hitne slučajeve i uspeli da dođu do žene koja isprva nije želela da sarađuje. Nakon objašnjenja, nevoljno je podelila nekoliko informacija i otkrila da je telefon pripadao njenoj ćerki, koja je živela u kući iza njihove.

Neočekivani ishod priče zaintrigirao je korisnike TikToka, a mnogi su se pitali zašto ćerka nije želela nazad svoj telefon.

Iako neka pitanja ostaju bez odgovora, porodica Kraford uspela je da identifikuje vlasnika misterioznog uređaja.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading