aaa
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Test koji je pred vama otkriva magiju izazova. Mudri starac će vam pročitati poruku iz „knjige mudrosti“, zavirujući u vašu podsvest i otkrivajući o čemu maštate, odnosno koji su vaši pokloni u danima koji dolaze.

Čarobnjak vam nudi pet vrećica sa poklonima, a na vama je da, vođeni intuicijom, izaberete jednu od njih i saznate šta vas očekuje.

aaa

Foto: Printscreen

 

Žuta

Poklon koji će vas obradovati povezan je sa materijalnim blagostanjem. Možda se suočavate s novčanim problemima ili razmišljate o putovanju ili nečemu skupljem o čemu već dugo maštate. U idućoj godini nećete imati finansijskih poteškoća, a već prvi mesec može doneti neočekivani dobitak.

Ljubičasta

Vi ste jednostavna osoba koja u ovom trenutku nema velika očekivanja. Ipak, u danima koji dolaze možete očekivati lepo iznenađenje. Neke vaše stare, možda i zaboravljene želje će se ostvariti, vraćajući vam veru u bolje sutra. Ponovo ćete početi da sanjate.

Ružičasta

Mudri starac poručuje da su u vašoj vrećici radost i ljubav. Očekuju vas prijatni događaji u bliskoj budućnosti koji će transformisati vaš život. Letete na krilima ljubavi u godini koja dolazi, a upravo to ste želeli kada ste pogledali ilustraciju – da nekoga iskreno zavolite i da vas neko iskreno voli, piše Telegraf.

Narandžasta

Izabrali ste vreću sreće. Trebaće vam vremena da je otvorite. Podsvest vam kaže da imate mnogo planova na različitim životnim poljima i pitate se da li će svi ti planovi biti uspešno realizovani ili bi od nekih ipak trebalo da odustanete. Uložite energiju u ono što vam je najvažnije – čim to ostvarite, dobićete snagu i volju da realizujete i ostale želje.

Plava

Podsvest vam govori da želite da dovedete svoj život u red i konačno osetite harmoniju na svim poljima, posebno ako ste u prethodnom periodu morali da rešavate neke zaostale probleme u porodici koji su vam oduzimali vreme i energiju. Željni ste da se posvetite sebi i da vam drugi ugađaju, što će se i desiti ako ne krijete šta vam je potrebno. Ne brinite, sreća će biti na vašoj strani.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading