mačka na svadbi
Foto: Printscreen/www.tiktok.com/Sofilija

Naime, Sofija se nedavno udala, a iako je snimke sa tog važnog dana sačuvala u privatnosti, jedan od videa, gde se zapravo i ne vidi mnogo, odlučila je da podeli na mrežama.

Ona je prikazala na snimku da joj je na jedan od najvažnijih dana u životu došao nepozvan, ali drag gost.

Naime, Sofija je na TikToku objavila video svadbe koja je već pred kraj. Vidi se da je izmorena, na sebi je imala patike, a frizura joj se opustila.

Potom, neko ko je u tom momentu bio sa njom uočio je nepozvanog gosta kako se krije u uglu sale. Ona je otišla da vidi o kome se radi.

Kada je prišla jednom od stolova shvatila je da je bela mačka ušla u salu za venčanje. Iako bi se neke mlade možda uplašile, ona je bila oduševljena i odmah je uzela macu u ruke i ponela je sa sobom.

,,Svadba ti je i došao ti je nepozvan gost'' stoji u opisu videa koji je podeljen na TikTok-u, a na njemu se vidi mlada koja je oduševljena malenom životinjom.

Na videu koji je podeljen Sofija igra sa macom, dok je jedan gost sa svadbe snima. Video je prikupio skoro milion pregleda i postao je viralan na društvenim mrežama.

,,Postala si žena i majka iste večeri“, mnogi su izrazili oduševljenje ovim neobičnim susretom, nazivajući ga „pravim poklonom“.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading