Voz Nostalgija Šarganska osmica
Foto: Alo/Foto Srbijavoz

Novembar donosi savršenu priliku za bekstvo od svakodnevnice, posebno sa praznikom 11. novembra – Danom primirja. Iskoristite produženi vikend za istraživanje novih destinacija. Evo naših top 10 predloga za putovanja, gde je smeštaj oko 5.000 dinara po noći!

1. Kopaonik

Iako nema snega, Kopaonik nudi prelepe pejzaže za šetnje i biciklističke ture. Smeštaj je od 4.500 do 6.000 dinara po noći. Uživajte u prirodi i opuštanju.

2. Tara

Ova planina je idealna za planinarenje i uživanje u prirodi. Cene smeštaja su oko 5.000 dinara po noći. Posetite jezera i istražite staze.

3. Novi Sad

Iskoristite priliku da posetite Novi Sad, obiđete Petrovaradinsku tvrđavu i uživate u novembarskim manifestacijama. Smeštaj se može naći od 4.500 dinara po noći.

4. Vršac

Poznat po vinskim podrumima, Vršac je savršeno mesto za vikend degustacije. Smeštaj je oko 5.000 dinara po noći, a možete uživati i u prirodi.

5. Niš

Posetite istorijske znamenitosti i uživajte u bogatoj gastronomiji. Cene smeštaja su od 3.500 do 5.000 dinara po noći. Ne propustite lokalne specijalitete!

6. Senta

Ovo mesto je idealno za ljubitelje vojvođanske kulture. Smeštaj je oko 4.500 dinara po noći. Provedite dan istražujući prirodu i uživajući u lokalnoj kuhinji.

7. Subotica

Otkrijte arhitekturu i kulturu Subotice. Smeštaj se može naći od 4.000 dinara po noći, a uživaćete u šetnji po gradskim trgovima.

8. Banja Koviljača

Poznata po lekovitim izvorima i spa centrima, idealna je za opuštanje. Cene smeštaja su oko 5.000 dinara po noći.

9. Sremski Karlovci

Uživajte u kulturi i tradiciji ovog malog grada. Smeštaj je od 3.500 do 5.000 dinara po noći, a možete posetiti lokalne vinograde.

10. Mokra Gora

Ova prelepa destinacija nudi čarobne pejzaže i prirodu. Uživajte u vožnji Šarganskom osmicom i istraživanju Drvengrada. Smeštaj je oko 4.500 dinara po noći.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading