TRAŽI REŠENJE U ŠAMANSKOM PSIHODELIČNOM NAPITKU! Slavni bokserski šampion zbunio fanove, otkrio kako će doneti odluku o nastavku karijere!
EPA/ Etienne Laurent

Još uvek se ne zna koji je sledeći korak u njegovoj karijeri. Pominjali su se neki protivnici, a neki mediji su spekulisali o penzionisanju, sada je on da izjavu koja je zbunila mnoge ljubitelje "plemenite veštine"-.

- Razmišljam o Ajahuasci. To bi trebalo biti moj proces donošenja odluke. Boks mi je ostavio gorak okus zbog svega što su mi napravili. Opasan je, tu je politika, varanje. Ja  i dalje jako volim ovaj sport uprkos svemu tome .- rekao je Wilder u podkastu Byrona Scotta.

TRAŽI REŠENJE U ŠAMANSKOM PSIHODELIČNOM NAPITKU! Slavni bokserski šampion zbunio fanove, otkrio kako će doneti odluku o nastavku karijere!

EPA/ FRANCK BACHINI

 

 

Ajahuaska se može opisati kao drevni južnoamerički napitak sličan čaju, ali zapravo taj naziv većina koristi za celi proces koji se dogodi za vreme konzumiranja ovog napitka.

Ona potiče iz davnih vremena, govori se da gu plemena koristila toko svojih ceremenija, a neki narodi su zadržali tu tradiciju.

Što se tiče efekta ajahuaske, on je različit od osobe do osobe, ali su mnogi ljudi opisali to kao poseban proces u kome su pronašli odgvore na neka pitanja koja su ih dugo mučila.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading