SRBIJA OBEZBEDILA TRI MEDALJE Treći dan Svetskog prvenstva u MMA prošao odlično za srpske borce (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen Instagram

Da li će to biti zlato, srebro ili bronza ostaje da se vidi u narednim danima.

Nikolija Milošević nastavila je svoju dominaciju na Svetskom prvenstvu u MMA koje se održava u beogradskoj Areni. Ona je izdominirala nad Mercedes Kustodi, takmičarkom iz Španije. Nikolijina protivnica nije znala da li će pre da izbegne borbu sa našom borkinjom u "stend apu" ili u parteru. Međutim, čim je videla priliku Nikolija je oborila i zaključala Mercedes, a potom je ugušila u parteru. Pobedom nad protivnicom Nikolija je ušla u polufinale i osigurala prvu medalju za Srbiju. 

SPEKTAKL U ARENI Završen drugi dan Svetskog prvenstva u MMA, tri pobede i četiri poraza za Srbiju (VIDEO)

Posle Nikolije u oktagon je ušao Veljko Aleksić kom je protivnik bio Lester Batres iz Amerike. Veljko je bio veoma promišljn i odlično je branio pokušaje rušenja. Više puta je u "stojci" ispogađao svog protivnika, nakon čega je on počeo da se ljulja. Posle tri runde Veljko odnosi pobedu i tako osigurava drugu medalju za našu zemlju. 

Ubrzo zatim održala se i borba Dževada Baltića, za koga je bilo više nego neizvesno da li će uopšte i moći da se bori, jer je bio iscrpljen nakon prethodnog meča.

Ipak, Baltić se pojavio i veoma brzo snažnim "graund end paundom" rešio svog protivna inače prvaka Afrike i obezbedio trećeu medalju za Srbiju.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading