PAKLENI PLAN Poznati MMA borac hoće da uradi sve isto kao Hakimi
Foto: AP/AP Photo/John Locher

Adesanja već neko vreme ima zategnute odnose sa bivšom devojkom Šarlot Poudrel.

Čak je zapretio da će je izvesti na sud zbog dela koje je počinila. Pored toga, aktuelni nosilac titule u srednjoj kategoriji je takođe imao mišljenje o kontroverzi između Ašrafa Hakimija i Hibe Abuka.


On je apsolutno na njegovoj strani i smatra da je marokanski fudbaler uradio veliku stvar time što je sve prepisao sve svojoj majci, ostavljajući glumicu bez dela bogatstva.

Adensanja je u priči na instagramu preko Šarlotinog lice stavio emotikon sa velikim nosem, kojim je želeo da sugeriše da laže. To bi moglo značiti da ju je UFC borac uhvatio u laži i sada želi da je javno prozove.

U drugoj priči je pomenuo da je Šarlot pokušala da manipuliše njime. Štaviše, on navodi da je pretila da će uticati na njegove poslove sa Pumom i drugim brendovima.

- Tebe nije briga za moj život jer si prodao informacije o meni, pa me nije briga za tvoj. Ja te čak i ne mrzim, samo me nije briga za tebe. Nisam bio zaljubljen u to neko vreme. Ukratko, drago mi je što se ovo završilo. Ne bih ništa menjao.

Adesanja tvrdi da je Šarlot "prodala informacije" o njemu i da ga je samo "koštala". Čitajući ove komentare čini se da je Šarlot pokušala da izvuče korist od njegovog bogatstva od 4 miliona dolara.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading