CRVENO-BELI U TRANSU Idemo zvezdaši!
FK Crvena zvezda

Remijem sa Bragom u gostima (1:1) i povoljnim rezultatom u meču Ludogorec - Mitjiland (0:0) beogradski crveno-beli su obezbedili prvo mesto u grupi i plasman u osminu finala Lige Evrope (žreb 25. februara 2022.).

Pored crveno-belih u osminu finala Lige Evrope direktno su se plasirali još: Lion, Monako, Spartak Moskva, Ajntraht, Galatasaraj, Bajer Leverkuzen, Vest Hem.

- Zbog ovog sam se vratio u Zvezdu! Samo u ovom klubu mogu da se osete ovakve emocije. Svaka čast saigračima, stručnom štabu i naravno navijačima koji su došli u velikom broju da nas podrže. Sad ćemo da proslavimo, zaslužili smo, a onda i da se spremimo za preostale dve utakmice u prvenstvu. Pripremali smo se za ovo kao da je finale. Veliki uspeh za sve nas. Puno emocija, žara i borbe, ali smo uspeli u onom što smo želeli - počeo je priču Nenad Krstičić, koji je zamenio Kataija u 77. minutu.

Spremni su na sve bili crveno-beli.

- Nekoliko scenarija smo imali u glavi i nismo se obazirali na rezultat u drugom meču. Išli smo na pobedu, primili gol, vratili se u utakmicu, imali šanse, pa se onda i branili, ali sve u svemu - ostvarili cilj. Idemo zvezdaši!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading