OČINSKI SAVET DEKIJA! Trener Zvezde otkrio šta je rekao Lazetiću kada je potpisao za Milan!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Marko Lazetić nedavno je postao prvi Srbin koji je potpisao za Milan. "Rosoneri" su doveli mladog napadača za četiri miliona plus određene procente.

DEDA MU JE BIO ČETNIČKI VOJVODA, U ZVEZDI GA PROZVALI FILOZOF, NA "MARAKANU" STIGAO IZ BARSELONE! Gde je nestao jedan od najvećih talenata u Evropi? (VIDEO)

Trener crveno-belih Dejan Stanković otkrio je koji savet je udelio golobradom centarforu nakon što je ozvaničio saradnju sa Milanom.

- Kada je napustio Zvezdu, samo sam mu rekao: "Ostani čvrsto na nogama." I hoće, jer je skroman. Ima ogroman potencijal i čega ga sjajna karijera. Milan je dobro izabrao, ali moraju da imaju strpljenja. A Marko će pomno pratiti svog idola Ibrahimovića jer od lavova možeš da naučiš - jasan je bio Stanković i dodao:

- Nije nikakva tajna da svi klubovi u Srbiji, uključujući i Zvezdu, žive od prodaje igrača. Ja bih voleo da živim u nekom drugom okruženju, ali prodaja igrača je jedan od njavažnijih izvora prihoda za sve klubove. Pa tako i za Zvezdu. A ponude se razmatraju u skladu sa trenutrnim stanjem na tržištu i procenjenom vrednošću nekog igrača. Mi smo imali jednu ponudu za Lazetića, 15-20 dana pre ponude Milana, koju smo odbili.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading