VEZISTA ČUKARIČKOG NAJAVIO DERBI SA ZVEZDOM Motivisaće nas puna Marakana!
FK Čukarički

 

Prolećni deo Superlige srbije zvanično počinje u petak, dok će dan kasnije derbi kola na Marakani odigrati Crvena zvezda i Čukarički!

Dosta toga će, kada je u pitanju Čukarički, zavisiti od igre u veznom redu gde će važnu ulogu u timu Saše Ilića imati Stefan Kovač. 

- Zvezda je uvek Zvezda, ozbiljan protivnik. Izuzetno mi je drago što već u prvom kolu nastavka šampionata igramo protiv njih, volim da teže utakmice imamo odmah na početku, da vidimo na čemu smo - rekao je Kovač koji ističe da je model sa meča protiv kijevskog Dinama onaj po kom bi Brđani trebalo da igraju protiv Zvezde.

VEZISTA ČUKARIČKOG NAJAVIO DERBI SA ZVEZDOM Motivisaće nas puna Marakana!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Ističe Kovač da ga raduje i činjenica da se očekuje dobra poseta na "Marakani" u subotnjem meču. 

- Video sam za Zvezdinu akciju, tako da očekujem dosta publike, možda i pun stadion. To nas sve u Čukaričkom raduje, retko imamo priliku da igramo u takvom ambijentu, publika će biti motiv više i za sve nas. 

Crvena zvezda je dobila veliko pojačanje u norveškom reprezentativcu Ohiju Omoižuanfu, koji je od januara igrač šampiona Srbije.

VEZISTA ČUKARIČKOG NAJAVIO DERBI SA ZVEZDOM Motivisaće nas puna Marakana!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

OČEKUJE VELIKU PODRŠKU! Kanga: Maštam o 30.000 navijača na svakoj utakmici!

- Igrali smo protiv Moldea pre dve i po godine u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope, u Norveškoj smo uspeli da sačuvamo novog špica Crvene zvezde, ali je on na Banovom brdu postigao vodeći gol i usmerio svoj tim ka prolasku u narednu rundu. Izuzetno je brz igrač, vidim da je i sada vrlo konkretan u završnici. Nema tu mnogo priče, Zvezda kompletno mnogo dobro izgleda na terenu, igra napadački fudbal, nema potrebe da izdvajamo nekog pojedinca – objasnio je Kovač, koji je potom nastavio:

- Generalno, mi se kao ekipa ne branimo. Voleo bih da izađemo visoko, da probamo da stvorimo prilike, bilo bi nam lakše da dođemo do pozitivnog rezultata. Imamo iskustvo iz prvog dela sezone kad smo dobro igrali protiv Partizana u Humskoj, ali smo izgubili taj meč. Stvarali smo šanse i promašivali, Partizan je svoje iskoristio i u tome je bila razlika. Na nama je da pokušamo da svaki napad završimo udarcem, bilo bi dobro i da iskoristimo svaku priliku, ali veoma je teško protiv tako dobrih protivnika. Opet, trebalo bi neka lopta da uđe u gol...završio je priču Kovač. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading