ZVEZDA ODGOVORILA NAVIJAČU RENDŽERSA Škoti strahuju od "delija": Bićemo u vezi sa srpskom policijom
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Fudbaleri Crvene zvezde u osmini finala Lige Evrope igraju protiv Rendžersa, a jedan navijač škotskog kluba isprozivao je srpskog šampiona.

Engleski Tviter nalog Crvene zvezde objavio je poruku navijača Rendžersa koji je rekao da su crveno-beli mali klub.

Ubrzo je usledio odgovor srpskog tima

- Momak po imenu Ros poslao nam je poruku. Duboko smo pogođeni vestima da smo mali klub. Napravićemo pauzu od Tvitera do daljeg. Hvala vam - ironično su napisali iz Crvene zvezde. 

Inače, škotski mediji, konkretno tamošnji San, posvetio je jedan od tekstova najvatrenijim navijačima Crvene zvezde, iz kojeg se može zaključiti da tamošnja javnost strepi od dolaska pristalica srpskog šampiona.

Kroz tekst se podseća na brojne kazne koje je Crvena zvezda morala da plati proteklih godina zbog raznoraznih izgreda, a oglasila se i načelnica policije u Škotskoj Ema Kroft.

Meč na Ajbroksu igra se 10. marta, dok je revanš zakazan za sedam dana na stadionu Rajko Mitić.

- Policija Škotske je veoma iskusna u kontroli evropskih i međunarodnih fudbalskih utakmica, kao i drugih događaja. Naše planiraranje je započelo odmah nakon žreba za Ligu Evrope. Svesni smo značaja utakmice i biće napravljen proporcionalni i odgovarajući plan policije. Bićemo u vezi sa nizom partnera, uključujući fudbalski klub Rendžers i policiju u Srbiji, kako bismo obezbedili bezbednost svih onih koji prisustvuju utakmici, ali i kako bismo umanjili ometanje građana Glazgova - poručila je Ema Kroft.

San piše i da Ministartsvo spoljnih poslova Velike Britanije objavilo da sportski događaji u Beogradu često mogu da prerastu u nasilje, pa je pozvalo svoje građane koji putuju za srpsku prestonicu na oprez.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading