CRVENO-BELI PREKINULI NIZ Zvezda posle drame srušila Novi Pazar sa vrha, Pešić u 88. minutu doneo trijumf (VIDEO)
FK Crvena zvezda

Kakav meč u Novom Pazaru i kakva drama. Šampionu Srbije je upravo ovako nešto trebalo da povrati preko potrebno samopouzdanje i posle tri meča bez pobede ponovo se vrati na pobednički put.

Teško da bi išta osim slavlja bilo dobro pred putovanje u Trabzon na jako bitan meč u drugom kolu grupne faze Lige Evrope. Sigurno da bi crveno-belima više značilo da su meč rutinirali i priveli ga kraju pre same završnice, ali... ovako se vraća samopouzdanje.

CRVENO-BELI PREKINULI NIZ Zvezda posle drame srušila Novi Pazar sa vrha, Pešić u 88. minutu doneo trijumf (VIDEO)

FK Crvena zvezda

 

Krenulo je jako burno po goste. Stefan Lončar je uhvatio sjajan volej na ivici kaznenog prostora i već u petom minutu doneo prednost domaćinu i najavio katastrofu po Zvezdu.

Trebalo je crveno-belima malo vremena da se "opasulje" i nakon toga su proigrali. Pretili su Osman Bukari, Ben, Katai... ali lopta nije htela u gol, pre svega i zbog sjajnog Kljajića koji je odlično branio svoj gol.

Ipak, u 34. minutu bedem je probio Milan Rodić i najavio povratak ekipe Miloša Milojevića. U nastavku igre igralo se isključivo na polovini Pazara, u igru su ušli Pešić, Kulibali, Mustafa... Zvezda je pretila, pokušavala, činilo se da će se ponoviti TSC-a i sve one propuštene šanse, ali...

CRVENO-BELI PREKINULI NIZ Zvezda posle drame srušila Novi Pazar sa vrha, Pešić u 88. minutu doneo trijumf (VIDEO)

FK Crvena zvezda

 

U 88. minutu lopta stiže do Aleksandra Pešića koji uspeva da se odlično snađe i u gužvi pošalje je petom u mrežu, a Zvezdu vrati na čelo tabele Superlige.

Crveno-beli su tako prekinuli niz od tri meča bez trijumfa i sada ih čeka put u Trabzon na meč drugog kola grupne faze Lige Evrope (četvrtak, 18.45), dok će Novi Pazar sledećeg vikenda gostovati Kolubari.

Golove pogledajte u nastavku teksta.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

NOVI PAZAR - CRVENA ZVEZDA 1:2 (1:1)

Lončar u 5. minutu za Novi Pazar - Rodić u 34. minutu, Pešić u 88. minutu za Zvezdu

Stadion: Gradski stadion, Sudija: Miloš Milanović

NOVI PAZAR: Kljajić – Pešukić, Rubežić, Joksimović, Jović (od 81. Damjanović) – Lončar – Bogdanovski, Gavrić (od 57. Kiković), Islamović, Stanojlović (od 46. Ergelaš) – Majdevac (od 67. Bogdanovski). 

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gobeljić, Eraković, Milunović, Rodić – Sanogo (od 67. Kangva), Kanga – Bukari, Katai, Mitrović (od 46. Pešić) – El Fardu Ben (od 67. Mustafa).

KRAJ!

90. minut - Još šest minuta nadoknade u Novom Pazaru!

89. minut - Isključenje za trenera domaćih Gaćinovića, kao i njegovog pomoćnika. U međuvremenu poslednja promena kod gostiju. Umesto Dragović menja Kataija.

88. minut - GOOOOL! PEŠIĆ! Posle velike gužve u šesnaestercu gostiju, lopta je došla do napadača Zvezde koji je uspeo da je ugura u mrežu!

83. minut - Pretio je sada Islamović sa nekih 25 metara, a lopta prošla pored leve stative.

81. minut - Menja i Gaćinović. Umesto Jovića na terenu je Damjanović.

78. minut - Centrirao je Kanga, a Kulibali probao glavom da postigne gol. Ipak, lopta ide preko gola.

76. minut - Još jedan promena u gostujućem sastavu. Umesto Bukarija na terenu je Kalifu Kulibali.

72. minut - Probao je sada Aleksandar Pešić makazicama da postigne gol i nije bio daleko. Uspeo je Kljajić da reaguje i odbrani njegov udarac.

67. minut - Dve promene kod gostiju iz Beograda. Umesto Bena u igri je Ibrahim Mustafa, dok Sekua Sanoga menja Kings Kangva. Pormena i u domaćem sastavu, Bogdanovski menja Majdevca.

61. minut - Opasno je pripretio sada Gelor Kanga sa nekih 20 metara, ali njegov udarac ide tik pored desne stative.

57. minut - Druga promena u Pazaru. Gavrić ide van terena, a u igri je Kiković.

47. minut - Stativa! Egelaš samo što je ušao na teren mogao je da postigne gol. Odlično je probio po desnom boku, ali je bio u teškoj poziciji i pogodio samo okvir gola.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Po jedna promena na obe strane, Ergelaš menja Stanojlovića kod domaćih, dok je Stefan Mitrović prepustio mestu Aleksandru Pešiću kod gostiju.

POLUVREME!

CRVENO-BELI PREKINULI NIZ Zvezda posle drame srušila Novi Pazar sa vrha, Pešić u 88. minutu doneo trijumf (VIDEO)

FK Crvena zvezda

 

44. minut - Sada je pregrubo startovao Periša Pešukić i dobio žuti karton.

41. minut - Bukari ponovo u šansi, sada je njegov šut iz prilično teške pozicije završio preko gola.

38. minut - Kanga je srušio Gavrića i dobio žuti karton. 

36. minut - Stativa! Nastavlja se ofanziva Zvezde. Probao je Osman Bukari, ali mu je okvir gola stao na put.

34. minut - GOOOL! Rodić! Zvezda stiže do pogotka preko levog beka koji je bio na pravom mestu, dočekao loptu i poslao je iza leđa Kljajiću!

32. minut - Pokušaj Kataija ide daleko preko gola.

27. minut - Preoštar start Lončara nad Bukarijem i opravdan žuti karton.

16. minut - Nova prilika za goste, sada je u prilici bio Mitrović. Ponovo odlična odbrana nekadašnjeg golmana Partizana.

11. minut - Šansa za Zvezdu, prva na meču. Ben je probao sa nekih 10 metara, ali pravo u ruke golmana Kljajića.

5. minut - GOOOL! Stefan Lončar! Sjajan pogodak fudbalera Novog Pazara nakon odbijene lopte posle kornera. Uhvatio je volej sa nekih 20 metara i poslao loptu u mrežu!

17.00 - Utakmica je počela!

16.45 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 11. kola Mozzart Bet Superlige Srbije između Novog Pazara i Crvene zvezde. Uz alo.rs pratite uživo dešavanja sa juga naše države.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading