HITNO SAOPŠTENJE SA "MARAKANE" Zvezda se oglasila, crveno-beli ne žele da menjaju termin "večitog derbija"
Alo/Masanori Jošida

 

Nakon što se oglasio Partizan, stigao je odgovor Crvene zvezde po pitanju termina 169. "večitog" derbija. Prvobitno, planirano je da se meč odigra 1. marta, dok su crno-beli tražili pomerenja ne 2. mart. Ipak, u Ljutice Bogdana nisu saglasli s tim predlogom.

- Na osnovu godišnjeg rasporeda kalendara takmičenja FSS 24.kolo Superlige Srbije je zakazano za 1. mart. Termin redovnog kola prema godišnjem rasporedu i javnim podacima objavljenim od strane Superlige i FSS je 1. mart.

Za eventualno pomeranje termina meča je neophodna saglasnost oba tima. Crvena zvezda nije saglasna sa eventualnom izmenom termina utakmice pre svega zbog činjenice da su karte već puštene u prodaju prema definisanom terminu, da se očekuje veliki broj navijača iz inostranstva koji su već bukirali letove i hotele, kao i da će brojni Zvezdini navijači dan posle derbija biti na utakmici Evrolige u košarci koju Crvena zvezda igra u Minhenu.

U fudbalu je praksa da se utakmice igraju na svaka tri dana, što je ustalom bio slučaj mnogo puta i sa našim Klubom. Svako drugo tumačenje je zamena teza i netačno informisanje javnosti - piše u saopštenju Zvezde.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading