Zvezda - Napredak
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Derbi meč između Mladosti i Crvene zvezde biće odigran u petak od 19 časova (Arena Premium 1) i otvoriće 3. kolo Mozzart Bet Superlige.

Razlog što će ekipa Baraka Bahara gostovati u petak, a ne u subotu ili nedelju, stoji u činjenici što se tokom vikenda održava Sabor trubača u Guči. Kako kažu u Zajednici Superlige, u subotu i nedelju su zauzeti svi hotelski smeštaji u Dragačevu, a održavanje meča tokom vikenda zabranila je i policija, čija je bezbednosna procena bila da je potrebno razdvojiti dva događaja. 

RUS U REPREZENTACIJI SRBIJE? Otac fudbalera Zvezde otkrio: Razmislili bismo...

U subotu će biti odigrana tri meča, o čega dva sa početkom od 18.55. U pitanju su okršaji Voždovca i Radnika, odnosno TSC-a i Radničkog 1923. Od 21.00 igraće Čukarički i Javor.

Nedeljni program otvaraju Napredak i Vojvodina od 18.55, dok od 19.30 počinje derbi između Partizana i Radničkog iz Niša. Od 21.00 u subotici igraju Spartak i Železničar. Konačno, kolo u ponedeljak od 18.00 zatvaraju Novi Pazar i IMT.

Nakon dva odigrana kola maksimalnih šest bodova imaju Crvena zvezda i Čukarički, dok dva boda manje imaju TSC, Partizan, Javor, Mladost i Radnik. Bez bodova su Radnički 1923, Napredak, Radnički Niš i Vojvodina. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading