FK Crvena zvezda
Foto: Promo/FK Crvena zvezda

Pored dva prvotimca - Koste Nedeljkovića i Kingsa Kangve, koji su izazvali najveće oduševljenje prilikom donacije golova vrtiću, predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda - Svetozar Mijailović je takođe bio pozdravljen od strane mališana, koji su ga na trenutak vratili u detinjstvo.
 
- Fantastičan je osećaj videti kako su najmlađi zvezdaši dočekali naše fudbalere, ali najbitnije od svega toga jeste da je ovde jedna fina, pozitivna, dečija atmosfera, koja sve nas, mogu reći, starije vraća u detinjstvo. Vidimo da je u ovim godinama najvažnije da deca uživaju i uz igru se vaspitavaju i obrazuju. Verujem da će ovo biti podsticaj i drugima da obraduju decu širom naše zemlje i na ovakav način doprinesu da se mališani raduju igri koja nas sve spaja, a to je fudbal - reči su predsednika Crvene zvezde Svetozara Mijailovića.

CRVENO-BELI NASTAVLJAJU SJAJNU TRADICIJU Zvezda uručila donacije manastirima na Kosovu i Metohiji

POZNATI DETALJI Zvezda se dogovorila sa Gruzinima, evo koliko novca stiže na "Marakanu" od prodaje Azarova

ZVEZDA REŠILA DA OBRADUJE NAJMLAĐE NAVIJAČE Besplatan ulaz na meču protiv Spartaka za decu do 12 godina
 
Mališani iz predškolske ustanove su sa nestrpljenjem iščekivali dolazak Crvene zvezde, već mesecima, s obzirom da su od malena zaljubljeni u crveno-bele boje, te su svoje želje odavno izrekli vaspitačicama, a to nam je i priznala direktorka vrtića - Milica Pavlović.
 
- Mališani iz ovog vrtića su uporno pisali i imali veliku želju da dođu fudbaleri Crvene zvezde kod nas u posetu. Mnogo se raduju i neopisivo im znači dolazak prvotimaca crveno-belih, kao i predsednika kluba, a vama beskrajno hvala na ovoj donaciji. Ako govorimo o najranijem uzrastu, deca uče po modelu, tako da u davanju pozitivnog primera oblikujemo novije generacije, a vi ste nam u tome pomogli, jer im na pravi način promovišemo sport, jer što se više dece bude bavilo sportom, imaćemo manje problema. Oni su sada mnogo uzbuđeni zbog golova koje smo dobili od vas i svi govore kako će postati fudbaleri, tako da vam još jednom hvala što ste nam pomogli sa uređivanjem dvorišta za njihovu dobrobit - rekla je vaspitačica vrtića "Duga" Milica Pavlović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading