FK Crvena zvezda
Foto: Alo/Marko Metlas

Strelci golova za Crvenu zvezdu bili su Aleksandar Dragović u 8. i Gelor Kanga u 80. minutu iz penala, dok je jedini gol za Novi Pazar postigao Saša Jovanović u 81. minutu.

Od samog starta utakmice, crveno-beli su pokazali da će na terenu postojati samo jedan tim. Od početka su opsedali gol Novog Pazara.

Prva šansa viđena je u 2. minutu, kada je posle greške golmana Novopazaraca, Kangva imao priliku. Šutirao je iz neposredne blizine gola, ali je Mirković bio na visini zadatka.

Crvena zvezda je povela u osmom minutu. Kraso je centrirao iz kornera, a posle loše intervencije Sisea, lopta je došla do Dragovića koji je šutirao sa samo sedam metara, a golman Novog Pazara nije mogao da odbrani udarac.

Nastavili su crveno-beli da napadaju gol rivala. U 27. minutu, Vladimir Lučić je napravio sjajan solo prodor i izborio se za poziciju za šut iskosa sa leve strane, ali je lopta pogodila stativu.

Do kraja meča, beležimo još jednu šansu Filipa Krasoa iz 44. minuta koji je šutirao iz okreta sa 12 metara, ali je lopta otišla pored gola.

Rezultat prvog poluvremena je bio 1:0 za Crvenu zvezdu.

U drugom poluvremenu, Crvena zvezda je rutisnki odrađivala posao. Na teren je u 57. minutu ušao Mirko Ivanić koji je zamenio Kingsa Kangvu.

U 60. minutu su "delije" vatrometom obeležile 60. rođendan stadiona "Rajko Mitić".

FK Crvena zvezda

Marko Metlas

 

Velika šansa za crveno-bele viđena je u 69. minutu kada je Bukari sjajno prošao po desnoj strani, šutirao ali je golman Mirković sjajno odbranio. Lopta se odbila do Stamenića čiji je šut bio izblokiran.

U 78. minutu je sudija Nikola Radaković dosudio penal nakon VAR provere. Sise je neoprezno startovao nad Mitrovićem i dosuđena je najstroža kazna. Siguran je bio Gelor Kanga koji je loptu poslao u levu, a golmana Mirkovića u desnu stranu.

FK Crvena zvezda

Marko Metlas

 

U 81. minutu, Saša Jovanović je napravio sjajan solo prodor, došao do ivice šesnaesterca, šutirao, a golman Glazer je zakačio loptu koja je na kraju završila u mreži.

Do kraja je Crvena zvezda sačuvala prednost i pobedila sa 2:1 (1:0).

Posle šestog kola, Crvena zvezda ima 15 osvojenih bodova, dok Novi Pazar ima sedam.

Crvena zvezda - Novi Pazar 2:1 (1:0)

Stadion: Rajko Mitić

Sudija: Nikola Radaković

Strelci: Dragović 8, Kanga 80 (p) - Jovanović 81

Crvena zvezda: Glazer - Mijailović, Dragović, Rodić - Bukari, Kraso (od 71. Kanga), Stamenić, Kangva (od 57. Ivanić), Mitrović - Olajinka (od 71. Mijatović), Lučić (od 86. Spajić)

Novi Pazar: Mirković - Andrić, Azemović, Sise, Anan (od 71. Floro) - Ergelaš, Momčilović , Čirjak (od 62. Abrahams), Adešina (od 71. Jovanović) - Obradović (od 71. Golijanin), Karaklajić (od 62. Bogdanovski)

TOK MEČA:

Drugo poluvreme:

Kraj utakmice. Crvena zvezda je pobedila Novi Pazar rezultatom 2:1 (1:0).

95. minut - Šutirao je Ergelaš, ali je lopta završila daleko pored leve stative.

94. minut - Žuti karton je dobio Marko Stamenić.

90. minut - Glavni sudija je utakmicu produžio za šest minuta.

90. minut - Žuti karton je dobio Milan Rodić.

86. minut - Izašao je Vladimir Lučić, a ušao je Uroš Spajić.

86. minut - Dobra šansa za Pazarce. Ergelaš je dobio sjajnu loptu i šutirao iskosa sa desne strane, ali je lopta otišla pored gola.

81. minut - Gol! Novi Pazar je smanjio. Napravio je Saša Jovanović sjajan solo prodor i šutirao sa 16 metara. Golman Zvezde Glazer je uspeo da zakači loptu, ali je ona na kraju završila u mreži.

80. minut - Gol! Siguran sa penala bio je Gelor Kanga. Poslao je loptu u levu, a golmana Mirkovića u desnu stranu.

FK Crvena zvezda

Marko Metlas

 

78. minut - Penal za Crvenu zvezdu. Nikola Radaković je posle starta Sisea nad Mitrovićem gledao VAR i dosudio najstrožu kaznu.

Crveni karton je dobio Sise i Pazarci su ostali sa igračem manje.

71. minut - U ekipi Novog Pazara, izašao je Obradović, ušao Golijanin, umesto Anana ušao je Floro, a umesto Adešine ušao je Jovanović.

U ekipi Crvene zvezde, izašao je Piter Olajinka, a ušao je Jovan Mijatović. Teren je takođe napustio Kraso, a ušao je Gelor Kanga.

69. minut - Bukari je sjajno prošao po desnoj strani, šutirao, ali je Mirković sjajno odbranio. Na loptu je naleteo Stamenić koji je šutirao na prazan gol, ali je njegov udarac bio izblokiran.

68. minut - Prvi žuti karton na meču dobio je Adešina nakon neopreznog starta nad Mijailovićem.

62. minut - Dvostruka izmena u timu Novog Pazara. Iz igre su izašli Čirjak i Karaklajić, a ušli su Abrahams i Bogdanovski.

61. minut - Olajinka je izašao iskosa sa desne strane, šutirao je, ali je golman Mirković sjajno skratio ugao.

60. minut - Krenuo je vatromet sa tribina povodom proslave 60. rođendana stadiona "Rajko Mitić".

57. minut - Na teren je ušao Mirko Ivanić umesto Kingsa Kangve.

51. minut - Prekid zbog bakljade je trajao četiri minuta.

47. minut - Šutirao je sa ivice šesnaesterca Lučić, ali je lopta otišla preko gola.

46. minut - Sa centra su krenuli fudbaleri Novog Pazara.

Prvo poluvreme:

Kraj prvog poluvremena. Crvena zvezda vodi golom Dragovića iz osmog minuta.

45. minut - Sudija Nikola Radaković je poluvreme produžio za jedan minut.

44. minut - Kakva prilika za Krasoa! Uspeo je da se izbori za poziciju i šutirao iz okreta sa samo 12 metara, a lopta je otišla pored gola.

41. minut - Sjajna prilika za Krasoa koji je šutirao iskosa sa desne strane, ali je bio izblokiran i lopta je otišla u korner. Osmi udarac iz ugla za crveno-bele.

37. minut - Posle centaršuta Mitrovića, Osman Bukari je bio viši u skoku od Anana, šutirao je glavom, ali je Mirković uspeo da interveniše.

27. minut - Fantastičan solo prodor Lučića, šutirao je iskosa sa leve strane sa 12 metara, ali je pogodio stativu.

24. minut - Kraso je centrirao, a Dragović je glavom pokušao da proigra Mijailovića, ali neuspešno.

19. minut - Crvena zvezda juri drugi gol. Nadmoć crveno-belih u odnosu na rivala.

13. minut - Pokušao je Bukari iskosa sa desne strane, ali je Sise pravovremeno reagovao izbacivši loptu u korner.

8. minut - GOL! Kraso je centrirao, a loše je intervenisao Sise. Lopta je došla do Dragovića koji je šutirao sa sedam metara, a golman Novog Pazara nije mogao ništa da uradi.

FK Crvena zvezda

Marko Metlas

 

6. minut - Posle izvedenog kornera, iz teške pozicije je pokušao Kraso, ali je Mirković odbranio.

4. minut - Šutirao je Mitrović, ali je taj udarac izblokirao Andrić. Imaće Zvezda prvi korner.

2. minut - Sjajna šansa. Golman novog Pazara Mirković je dodao do Momčilovića, a pas je presekao Kangva. Šutirao je, ali se Mirković iskupio za grešku.

1. minut - Prvi pokušaj na utakmici. Šutirao je Filip Kraso, ali je lopta otišla daleko preko gola.

1. minut - Sa centra su krenuli fudbaleri Crvene zvezde.

19:50 - Poslednji susret između Crvene zvezde i Novog Pazara završen je rezultatom 2:2, a to je bila poslednja utakmica prošlogodišnjeg izdanja Superlige.

19:10 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen utakmici 6. kola Superlige između Crvene zvezde i Novog Pazara. Uz alo.rs pratite sva dešavanja sa stadiona "Rajko Mitić".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading