FK Crvena zvezda
Foto: Alo/Marko Metlas

Senegalac će biti otkupljen za četiri miliona evra, a dodatni milion turski klub bi mogao da zaradi ukoliko se ispune klauzule iz ugovora.

To znači da će Ndiaj oboriti klupski rekord Crvene zvezde kada su u pitanju "ulazni" transferi, a očekivanja navijača sigurno će biti u skladu sa tim.

Golgeter koji je pre nekoliko sezona igrao za Goricu u Hrvatskoj potpisaće saradnju sa crveno-belima do leta 2026. godine, a za tri godine ugovora zaradiće 3.600.000 evra, odnosno 1.200.000 po godini saradnje prenosi "Mondo".

Snažni napadač u dosadašnjem toku karijere igrao je za jedan klub u rodnoj zemlji, a zatim sa 20 godijna stigao u Belgiju gde je bio član Beverena.

Usledio je transfer u Goricu, a zatim igranje u Turskoj za Geztepe. Kratko je bio član Šangaja, pre nego što se vratio u Tursku i potpisao za Adanu, u kojoj je tokom prolećnog dela prethodne sezone postigao osam golova na 12 mečeva.

U istom ritmu nastavio je na početku novog prvenstva jer je na šest mečeva u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu četiri puta tresao mreže!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading