FK Crvena zvezda
Foto: Promo/FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda je iskoristila reprezentativnu pauzu da nastavi sa društveno-korisnim radom, a ovog puta, na Marakani su lepim gestom obradovali 12 mališana.

Naime, čelnici crveno-belih su na stadionu "Rajko Mitić" ugostili 14-članu porodicu Filić iz Kragujevca. 

ZVEZDA NE TREBA DA BRINE ZA BUDUĆNOST Crveno-beli produžili saradnju sa velikim talentima, oni će jednog dana "nositi" seniorsku ekipu

Predsednik kluba iz Ljutice Bogdana, Svetozar Mijailović, ugostio je Radojicu i Jasminu Filić i njohovo dvanaestoro dece Teodoru, Arsenija, Danila, Anastasiju, Sofiju, Vasilija, Bogdana, Konstantina, Filipa, Simonidu, Stefana i Metodija, a nakon druženja uručen im je školski pribor, koji im je bio potreban, s obzirom na to da je školska godina počela 1. septembra.

- Hvala FK Crvena zvezda što nam svake godine izlazi u susret i pomaže oko školskog pribora. Mi smo roditelji dvanaestoro dece i mnogo nam znači ovakav vid pomoći, jer u kući imamo devet đaka. Ranije smo uglavnom pomoć od Zvezde dobijali brzom poštom, ali sada nam se ukazala prilika da budemo na stadionu i da nas dočeka predsednik kluba. Još jednom, hvala svima u klubu od srca što nam svake godine pomažete – rekla je majka Jasmina. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading