Hvang In Beom
Foto: Printscreen/Printscreen

Hvang je bio više nego uzbuđen.

- Nervozan sam kada sam pred novinarima, potpuno drugačije nego na terenu. Uzbuđen sam što ću igrati za ovaj neverovatan klub i navijače. Beograd je lep grad, svi su me lepo primili po dolasku - počeo je Hvang.

Nastavio je u istom ritmu.

- Igrati u Ligi šampiona je jedan od razloga što sam u Zvezdi, da budem iskren. To je najveće takmičenje na svetu, spreman sam za taj izazov i jedva čekam da igram te utakmice.Teško je naći laku grupu u Ligi šampiona, sve ekipe su jake kao i Zvezda. Drago mi je što ću igrati protiv Mančester sitija, najboljeg tima na svetu. Verujem da Zvezda može svakog da pobedi. Pritisak je dobra stvar, znam da se izborim s tim. Želim da se predstavim na terenu kroz svoje igre.

STIGLA BOMBA OD PET MILIONA Evo koji broj će nositi najveće Zvezdino pojačanje

Istakao je da zna da se nosi sa pritiskom.

- Ne radi se o tome, uvek mora da "hendluje" pritisak. Ne menja da li sam najskuplji ili najjeftiniji u timu, želim da pokažem karakter uz dosta golova i asistencija. Znam da se nosim sa tim.

O Crvenoj  zvezdi već sad zna mnogo.

- Najveći je klub u Srbiji, jedan od najvećih u Evropi, već smo osvojili Ligu šampiona 1991. godine. Nije to puno timova uradilo. Mi moramo da budemo na tom nivou, da naporno radimo i sledimo te uspehe. Tu sam da pomognem i da se što pre adaptiram, kao što sam u Rusiji, Kanadi i Grčkoj.

Zvezdu očekuje start Lige šampiona i meč protiv Mančester sitija.

- Son mi je pričao o Mančester sitiju, moram da trčim kao ludak ili pas 90 minuta i to mogu da radim jako dobro, ali ne mislim da ćemo se samo braniti, već i da ćemo napasti. Čak i Siti, jedan od najboljih timova. Da biste pobedili morate da date sve - rekao je on.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading