Stefan Nedeljković
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Na KiM je proglašena trodnevna žalost zbog ubistva Igora M., Stefan N. i Bojana M., a za sredu, 27. septembar, Dan žalosti je proglašen i na prostoru centralne Srbije. 

Zbog ubistva i Dana žalosti izgledno će biti odložen i 171. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde.

Međutim, delije tuguju i zbog činjenice da je ubijeni Stefan bio veliki navijač srpskog prvaka, ali i pošten i dobar čovek. 

PRELEP GEST Crvena zvezda izjavila saučešće porodicama nastradalih Srba

"Delije" su pozvale sve da sutra od 19 časova u Hramu Svetog Save odaju poštu Stefanu, navijaču Crvene zvezde, ali i svim Srbima stradalim na Kosovu i Metohiji. 

Obraćamo se svim Delijama, simpatizerima Crvene Zvezde ali i svim građanima Srbije. U nedelju ujutru herojski je za svoj narod i svoju otadžbinu život položio naš drug sa tribine Stefan Nedeljković. U vreme kada je trebalo da se odigra derbi sa Partizanom, sutra (sreda) u 19 časova u hramu Svetog Save na Vračaru održaće se pomen za pokoj duše Stefanu i ostalim herojima koji su pali na Kosovu i Metohiji za slobodu našeg naroda i naše zemlje! Obavestite sve koje poznajete, povedite svoje roditelje, decu, prijatelje... Da pokažemo zahvalnost onima koji su stradali za sve nas!

Večan spomen novim Obilićima! KOSMET VEČNO ZEMLjA NAŠA! 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.     

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading