ŠTA LI ĆE SAD BITI? Mitrovićev Fulam u ogromnim problemima
EPA-EFE/Andrew Couldridge

Fulam je jedan od tri engleska kluba koji se suočavaju sa stečajem, javljaju ostrvski mediji. Klub iz Londona je u minusu čak 73 miliona funti (85 miliona evra) i predstoji mu izuzetno težak period.

Posle ispadanja u niži rang, Fulam se suočava sa situacijom da mora podhitno da rastereti budžet i smanji minu, a jedan od ključnih poteza bi mogao da bude prodaja Aleksandra Mitrovića. Reprezentativac Srbije je procenjen na 20 miliona evra i sigurno je da bi sa tom sumom klub mnogo lakše živeo. Navijači strahuju da će čelnici kluba biti primorani da prodaju još nekoliko ključnih igrača, što bi klub automatski izbacilo iz trke za ekspresan povratak u Premijer ligu.

Izveštaji iz Engleske javljaju da se još dva kluba suočavaju sa izuzetno teškim periodom, a to su Stouk i Šefild Vendzdej. Stouk je u minusu većem od 100 miliona evra i ukoliko hitno ne reši nagomilane probleme, počeće sezonu sa minus 12 bodova.

Upravo je sa minusom od 12 bodova lane sezonu počeo Šefild Vendzdej, koji je na kraju ispao u treći rang iako mu je kazna posle bila prepolovljena. Problem je međutim činjenica da je dug i dalje ogroman, čak 23 miliona funti, pa je pitanje šta će biti sa slavnim klubom koji je čak četiri puta bio šampion Engleske.  

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading